Kan je ooit teveel krijgen van iets goeds? Nee, dat ben ik met je eens. Op zondag 23 Juni organiseerd Lucky Lenn, harcore gamer en game guru, in samenwerking met The Game Syndicate het Halo Battle Event.

De naam van deze gebeurtenis zegt al genoeg. Halo, Halo en nog eens Halo. Via VGA boxen, beamers en TV's kan je Halo tegen, met en zonder elkaar spelen. Gepland is een middag vol Warthogs, sniperrifles en plasmagrenades.

Heb je die zondag nog geen plannen, ben je goed in Halo of denk je dat je er goed in bent, dan lijkt me de keuze niet echt moeilijk. Voor € 10,- kan je meedoen aan zowel het solo- of de Team event. Wil je jezelf voor beide inschrijven dan ben je € 20,- kwijt. Maar de prijzen liegen er niet om volgens Lucky Lenn. Voor € 5,- kan je je vermaken door met Xbox fans en Halo fans te praten, het Halo spektakel te aanschouwen of je eigen Xbox mee te nemen en aan te sluiten aan VGA boxen, Beamers en TV's en het zo op te nemen tegen maten.

Surf naar Lucky Lenn's Page voor meer informatie en om je snel in te schrijven, want zoals je kunt lezen is er maar een beperkt aantal spelers mogelijk. Voor iedereen die snel genoeg is, is er een gaaf Xbox shirt op 23 Juni. Gelijk inschrijven kan natuurlijk ook, maar ik raad aan om bovenstaande URL eerst te bezoeken. Toch gelijk inschrijven, stuur dan je mail naar Game Syndicate waarna je een mail krijgt teruggestuurd met een formulier dat je even moet invullen.

Tijdens deze dag staat HALO centraal, dat wil niet zeggen dat er niets anders gespeeld kan worden. Kom je niet voor de event zelf, maar neem je je eigen Xbox mee, dan is het mogelijk om ook andere games te spelen dan Halo. Die keuze is aan jullie!