Kerst 2004 wordt dit jaar goed gevierd. Veel mensen zijn druk de inkopen aan het doen en onder verschillende kerstbomen liggen de hopen aan cadeaus te wachten op de gretige vingers die de verpakking komen vernielen. Wat krijg jij deze kerst? Zit daar wellicht die zo vaak gevraagde Half-Life2 collectors edition in?.. Voor het geval dat je dit jaar een trui of een dik paar sokken krijgt, heeft Vivindi een verlossing voor je in gedachte. Want wat is er nou beter om van Vivendi zelf een Half-Life2 collectors edition te krijgen!

In samenwerking met Vivendi Universal Games Benelux, geven we bij Gamer.nl zes Half-Life 2 collectors editions weg. En het enige dat je hier voor hoeft te doen is de volgende drie vragen met de juiste antwoorden te voorzien.

a) Wat is de naam van Alyx robot huisdier?

b) Wat is de naam van de stad waar alleen nog zombies ronddwalen?

c) Wat is de naam van die vervelende gast met die koffer?

Weet jij de antwoorden op deze vragen? En wil jij graag zo'n grote tinnen doos in ontvangst nemen? Doe dan vandaag nog mee.

Namens Gamer.nl en Vivendi Universal Games Benelux hele fijne kerstdagen en alvast een goed en gezond nieuw jaar!

Gordon's Christmas Mailbox Veel Succes!

Over de uitslag van de prijsvraag kan niet worden gecorrespondeerd. De prijsvraag is toegankelijk voor de gehele Benelux. Inzendingen zonder volledige adresgegevens worden niet geaccepteerd. Je mag maar 1 keer meedoen, overige inzendingen worden niet meegeteld. Medewerkers van Gamer.nl, Vivendi Universal Games Benelux en Valve, zijn uitgesloten van deelname. Inzendingen op en na 1 januari 2005 zullen helaas vervallen.