Nu dat Raven Shield hoge ogen heeft gescoord met de multiplayer-demo is het natuurlijk niet verwonderlijk dat er ook met de finale versie hoge verwachtingen zijn bij de verschillende clans en fans van het genre. Om hier nog een schepje bovenop te doen organiseert Gamer.nl een speciale contest. Wat? In samenwerking met Ubi Soft start Gamer.nl aankomende weekend (22 maart 2003) een mini Raven-Shield toernooi, waarbij enkele coole prijzen te winnen zijn. Om deze contest te winnen moet je enkel wel beschikken over een scherp reactievermogen. Het toernooi zal namelijk gespeeld worden met de laatste multiplayer-demo van Raven Shield.

Deze demo is te downloaden vanaf de volgende locaties:

FileFront Fileplanet Wie?

Deelnemen aan het toernooi is first-come-first-serve en zal dan ook beperkt zijn voor een gelimiteerd aantal deelnemers. Er is een drietal sessies voor elk 16 spelers, waaruit de beste 16 worden gekozen. Die zullen vervolgens een finale ronde spelen, waaruit de finale winnaars worden gekozen.

Waar? De GamePoint Raven-Shield servers worden tijdens dit toernooi afgeschermd met een wachtwoord dat vanaf zaterdag 22 maart vanaf 6 uur hier online te vinden is. Deelnemers surfen dus best eerst langs deze pagina voor de laatste info, waaronder de server-locatie en het wachtwoord. De eerste ronde van het toernooi wordt zaterdag 22 maart om 7 uur gespeeld. Prijzen

Bij een sportief toernooi hoort natuurlijk ook een sportieve prijs. Daarom geven we ditmaal 3 vrijkaartjes in ons aankomende 'Gamer.nl Paintball 2003-event' weg aan de winnaars! Inderdaad, als winnaar ben je gegarandeerd van een plaatsje in het evenement dat dit voorjaar plaats gaat vinden. Specifieke details worden via Gamer.nl aangekondigd.

Hoofdprijs: Vrijkaart 'Gamer.nl Paintball 2003' + Raven-Shield tshirt + sleutel hanger + mobile radio

Prijs 2 en 3: vrijkaart 'Gamer.nl Paintball 2003'

Prijs 4 t/m 7: Raven-Shield tshirt + sleutel hanger + mobile radio
Tot slot

Deelname aan dit toernooi mag per speler slechts éénmaal. Spelers die meerdere malen deelnemen worden gediskwalificeerd. De wedstrijden worden bijgewoond door Gamer.nl/GamePoint server-admins die in alle gevallen een doorslaggevend oordeel vellen. Over de uitslag is geen verdere correspondentie mogelijk.