Zoals enkele dagen terug al is aangekondigd kan je deze week kans maken op één van de vijf Ghost Recon prijzenbundels. Alles wat je daarvoor hoeft te doen is het designen van je eigen (liefst zo orgineel mogelijke) Ghost Recon desktop wallpaper.

Om je de nodige inspiratie te geven plaatsen we vandaag alle Ghost Recon downloads op een rijtje. Zo kan je hier desktop wallpapers vinden, filmpjes en natuurlijk de officiele demo. Deze demo-missie is zelfs niet te spelen in de finale game, maar is als opwarmertje bedoeld voor het uiteindelijke spel.

Mensen die surfen via @Home, Freeler, PlanetInternet, Chello, en Kabelfoon kunnen de demo razendsnel downloaden bij GamePoint.

Download de Ghost Recon demo bij GamePoint Andere mirrors zijn: 3d Retreat, PC Arena, R6 Mod Vault, 3D Gamers of Tucows.

Mocht je het geavanceerdere sluip en schietwerk zien dan kan je de gameplay footage eens downloaden. Hierin krijg je wat meer te zien van de gameplay in actie.

Download de Ghost Recon trailer bij GamePoint Het virtueel behang

Hieronder zijn een aantal populaire desktop themes te vinden. Deze kan je natuurlijk gebruiken om de saaie Windows achtergrond te vervangen...of die foto van de schaars geklede babe die nu al maanden als wallpaper dient.

Naast deze officiele wallpapers zijn er ook een hoop te vinden op de download pagina van GhostRecon.net. Een aantal van deze links werken helaas niet en sommige van de wallpapers zijn van lage kwaliteit.

Toch wel even de moeite waard van het bekijken als je op zoek bent naar wat afwisseling.