Ground Control 2: Operation Exodus ligt nu een aantal dagen in de winkels, en het aantal spelers dat zich online via Massgate verzameld groeit gestaag. Het is een oorlog zoals het Ground Control universum nog niet gekend heeft en het is aan de speler de taak om er een halt toe te roepen. Wallpapers

Om je een beetje in de stemming te brengen van Ground Control 2, of om je nog meer het game gevoel te geven, hebben we een aantal Wallpapers voor je in de aanbieding. Deze wallpapers kunnen je desktop versieren met je favoriete Ground Control 2 character(s). Het is alleen wel de vraag of je de indringende ogen van Imperator Vlaana kunt weerstaan.

Screenshots

Vraag je jezelf af wat Ground Control 2 nu eigenlijk is, na alle informatie die je op het web vindt, en je hebt er nog niets van gezien. Dan kan je op de onderstaande screenshots eens kijken wat Ground Control 2 nou eigenlijk te bieden heeft.

Movies

Nog niet helemaal zeker van je zaak? Of wil je het eens in beweging zien, dan raad ik je aan de movies op de Ground Control 2 site zeker even te bekijken. Ze tonen je in grote zin wat Ground Control 2 je te bieden heeft.

Ground Control 2: Operation Exodus Official Website