Altijd al willen werken voor het grootste online gamemagazine van Nederland? Grijp dan nu je kans, want Gamer.nl is op zoek naar nieuwe, gemotiveerde content crew met een passie voor games, een vlotte pen en een kritische kijk op games en de game-industrie. Taakbeschrijving

Als content crew is het je taak om te zorgen dat Gamer.nl elke dag is gevuld met de heetste nieuwtjes, reviews, previews en achtergrondartikelen. Dit werk kun je gewoon thuis doen, vanachter je eigen computer. Je surft het web over op zoek naar de meest interessante, nuttige of grappige nieuwtjes en post deze op Gamer.nl voorzien van een informatief, zelfgeschreven verhaaltje. Tevens zullen er regelmatig recentie- en previewexemplaren van games naar je opgestuurd worden. Ook wordt verwacht dat je van tijd tot tijd uit eigen initiatief artikelen zult schrijven, zoals een hands-off preview waarbij je je artikel baseert op informatie over de game op internet, een column waarin je je mening mag ventileren over van alles dat met games te maken heeft, of een achtergrondartikel over een bepaalde trend in de game-industrie.

Het werk is geheel vrijwillig, maar je zult wel regelmatig beloond worden met de nieuwste games en van tijd tot tijd spellen mogen spelen, maanden voordat ze in de winkels liggen. En het feit dat duizenden mensen je werk lezen en ervan genieten, is ook al een beloning op zich!

Eisen

Om Content Crew te kunnen worden, dien je aan de volgende eisen te voldoen:

Je bent minstens 16 jaar oudJe bezit veel parate kennis van games en de game-industrieJe hebt interesse en ervaring met verschillende genres (óf je bent juist zeer gespecialiseerd in een specifieke tak van games)Je bent in staat ongeveer twee uur per dag aan Gamer.nl te bestedenJe beheerst de Nederlandse taal en bezit een vlotte schrijfstijlWanneer je meerdere gameplatformen bezit is dit een pré

Solliciteren

Voldoe je aan de eisen en zie je het wel zitten om deel uit de maken van onze crew, meld je dan aan! Je zult hier echter wel iets voor moeten doen, want om je kwaliteiten te kunnen beoordelen dien je een nieuwtje en een preview te schrijven waar we je kwaliteiten op kunnen beoordelen.

Het nieuwtje baseer je op dit persbericht, waarin het spel Battlefield 2142 wordt aangekondigd. Erg veel informatie biedt het persbericht zelf niet, dus het is aan jou om er wat moois over te schrijven en voor een pakkende nieuwstitel te zorgen. Let bij het schrijven van het nieuwtje op de stijl die gebruikt wordt op Gamer.nl. Geen ellenlange verhalen over je belevenissen in de vorige games uit de serie dus, maar een kort, bondig en leuk stukje waaruit iedereen de informatie kan halen. Voor de preview mag je zelf een game kiezen. De game die je kiest moet aan twee simpele voorwaarden voldoen: het spel moet na 30 september uitkomen en voor de consoles of PC ontwikkeld worden (geen mobiele games dus). Het is aan jou om informatie over deze games op het internet te zoeken en er een leuk, informatief en goed lopend artikel van 600 tot 1000 woorden over te schrijven. Opsturen Het opsturen van je nieuwtje en preview doe je via de mail. Je stuurt je nieuwtje, preview en een kleine introductie van jezelf naar jaap@gamer.nl. Je kunt je nieuwtje en preview in .doc, .pdf of .rtf formaat opsturen. Geen nieuwtjes en previews in het mailtje zelf dus, aparte files in de bijlage gaarne. Hopelijk mogen we binnenkort een aantal gemotiveerde nieuwe crewleden verwelkomen, die er samen met de huidige crew voor zullen zorgen dat Gamer.nl ook in de toekomst nog steeds dé bron voor het dagelijkse gamenieuws zal zijn.