Op 31 maart viert Microsoft de Night of Xbox Live. Tijdens deze nacht speel jij de hoofdrol! De bedoeling is om met zoveel mogelijk mensen Project Gotham Racing 3 te spelen, op de foto te gaan en deze foto online te gooien. De inzending met de meeste mensen op de foto maakt kans op zeer gave prijzen. Gamer.nl wil graag deze Night of Xbox Live met jullie vieren dus we hebben een leuke actie bedacht.

In samenwerking met Microsoft nodigt Gamer.nl 5 winnaars uit die samen met een vriend of vriendin op het Gamer.nl Head Quarters mogen komen. Eindelijk je kans om eens te zien waar al die nieuwtjes en artikelen vandaan gepend worden. Uiteraard wordt het een avond vol gaming, drank en fun. Voor alle vijf winnaars hebben we ook nog eens een hele exclusieve Project Gotham Racing 3 Xbox 360 faceplate en een Xbox 360 game, dus die prijs heb je al gegarandeerd binnen.

Wat moet je doen om kans te maken op een uitnodiging voor de Night of Xbox Live met Gamer.nl? Beantwoord de volgende vraag en wie weet mag jij op 31 maart naar het Gamer.nl HQ komen om daar de crew eens in te maken in een potje gamen.

Vraag: Uit hoeveel leden bestaat de Gamer.nl crew?

Stuur je antwoord, samen met je naam en adresgegevens naar de onderstaande mailbox en wie weet maak jij kans om op 31 maart aanwezig te zijn op het Gamer.nl HQ voor de Night of Xbox Live.

NIGHT OF XBOX LIVE MAILBOX Vergeet je adresgegevens niet en veel Succes! Surf voor meer info over Night of Xbox Live naar de officiële website.

Over de uitslag van de prijsvraag kan niet worden gecorrespondeerd. Inzendingen zonder volledige adresgegevens worden niet geaccepteerd. Winnaars krijgen per e-mail bericht. De prijsvraag is toegankelijk voor bezoekers in de Benelux en je mag maar 1 keer meedoen, overige inzendingen worden niet meegeteld. Medewerkers van Gamer.nl en Microsoft zijn uitgesloten van deelname. Inzendingen op en na 28 maart 2006 zullen helaas komen te vervallen.