De HCC Dagen zijn bij de meeste enigszins actieve computerbezitters wel bekend. Voorheen was het voornamelijk een voor gamers weinig interessant gebeuren. Daar komt echter verandering in met de GameExpo 2002! Dit evenement dat op 22, 23 en 24 november plaatsvindt in de Jaarbeurs te Utrecht kan beschouwd worden als een Electronic Entertainment Expo (E3) in het klein. Gamer.nl is uiteraard ook present, en wel met een erg uitgebreide stand.

Zo zal je in een speciale consolehoek gebruik kunnen maken van enkele consoles en de nieuwste games. Tevens is er een mini-LAN aanwezig dat bestaat uit acht waanzinnig snelle computers, optimaal geconfigureerd voor de allernieuwste games – zo hebben we een spliksplinternieuwe versie van Project IGI 2 draaien. Meedoen in één van onze minicompetities levert je trouwens de kans op om een aantal leuke prijzen te winnen.

De mannen van Triumph Studios (bekend van Age of Wonders) komen bij ons langs om wat meer te vertellen en laten zien van het ontwikkelingsproces. Dit is dus jouw kans om echte spelontwikkelaars te ontmoeten en hen aan een kruisverhoor te onderwerpen. ATI en Intel verzorgen samen met Gamer.nl en Dreams Interactive een presentatie van het indrukwekkende massive multiplayer online role-playing spel Lejendary Adventure. Dit spel is gebaseerd op een nieuwe wereld gecreëerd door Gary Gygax (ondermeer bekend van Dungeons & Dragons) en maakt momenteel als enige game optimaal gebruik van Intel's nieuwe Hyper-Threading technologie. De demonstratie zal ook laten zien waartoe de Hercules Prophet 9700 Pro in staat is. ATI, Hercules en Intel geven daarnaast diverse demonstraties. Zo zijn er enkele laptops uitgerust met de geavanceerde Intel 2.4GHz processors en indrukwekkende RADEON 9000 videokaarten. Daarnaast zal je één van de eerste Intel P4 3Ghz systemen in actie kunnen zien. GameExpo 2002

Laten we nog even terug komen op de GameExpo 2002 zelf. Wat valt er precies te doen en te beleven? Vele ontwikkelaars, uitgevers en distributeurs staan te springen om je het nieuwste van het nieuwste op games gebied te laten zien. Bezoekers kunnen meedoen aan het Console Wars toernooi. Strijd op twaalf Xboxen en GameCubes voor aantrekkelijke prijzen. Ook wordt de finale van het Best of Benelux gaming toernooi tijdens de GameExpo 2002 georganiseerd, in een speciaal hiervoor opgezette game arena.

Nou goed, de redactie van Gamer.nl kijkt uit naar jullie bezoek en we hopen jullie dan ook te mogen verwelkomen bij onze stand (nummer 9C088, naast de stand Davilex) tijdens de GameExpo 2002 op, 23 en 24 november in de Jaarbeurs te Utrecht. Voor meer informatie surf je naar GameExpo.nl. In ons forum is er ook een thread actief over dit onderwerp. De Gamer.nl GameExpo stand is mede mogelijk gemaakt door: Intel Corporation - Benelux ATI Technologies Inc. - Germany Hercules Benelux CompTechWorld GamePoint: The Online Game Company Triumph Studios Dreams Interactive Codemasters Benelux