Over een week is het weer zover, een geheel nieuwe GameExpo. Na het overweldigende succes van vorig jaar kunnen ook dit jaar ruim 100.000 gamers zich komen vermaken met de talloze activiteiten. De ingrediënten van dit jaar: meer games, meer fun en vooral nog meer games.

Dit jaar wordt de GameExpo nog grootster en beter dan vorig jaar. Nintendo, Sony, Nokia en Microsoft zijn groots aanwezig en enkele honderden consoles zullen klaarstaan om het publiek kennis te laten maken met de systemen. Nieuw is dat naast de consolemakers er ook andere lifestyle merken aanwezig zijn. Zo hebben ook O'Neill en Braun een eigen stand op de GameExpo.

Eén van de belangrijkste attracties op de komende GameExpo is de stand van de Nederlandse ontwikkelaar Khaeon games en de uitgever PlayLogic. Bereid je voor speelbare demo's van Alpha Black Zero: Intrepid Protocol, Cyclone Circus, Xyanide en Airborne Troops. Voor al deze games geldt dat het de eerste keer is dat de spellen aan het publiek worden getoond; dus zorg dat je er bij bent.

Vooral Alpha Black Zero: Intrepid Protocol kan nog eens hoge ogen gaan gooien in de internationale gamepers. En blijk je een goed te zijn in de racegame Cyclone Circus? De beste spelers van de GameExpo mogen het gaan opnemen tegen de ontwikkelaars zelf. En wat geeft nu een beter gevoel als je wegloopt van de GameExpo en je hebt een programmeur in zijn eigen spel verslagen.

Alpha Black Zero: Intrepid Protocol GameFacts

Dit jaar zal ook TMF de GameExpo actief gaan verslaan met het programma GameFacts. Onder redactie van jullie eigen Gamer.nl redacteuren zal er een cameraploeg rondlopen op de ruim 6.000 m2 oppervlakte die de GameExpo groot is. Welke stand vond je het leukst? Was de demo van Far Cry echt zo cool? Of heeft die boothbabe naar je geknipoogd? Je kunt het allemaal kwijt aan het team van GameFacts.

Uiteraard gaan we ook de ontwikkelaars achter hun vodden aanzitten. GameFacts gaat de laatste en heetste nieuwtjes voor je opzoeken, waarbij we niet alleen de boothbabes gaan filmen. Tijd om achter de mannen van Khaeon aan de tand te voelen; waarom zijn ze begonnen aan de games; en is er toekomst voor gameindustrie in Nederland? We zoeken het allemaal uit.