Het is koud op straat (je zou het nu niet echt zeggen, maar goed!) en het sneeuwt. Je zit heerlijk een bakje koffie naar binnen te slurpen en een boek te lezen in een cafetaria waar je eigenlijk nooit komt. Wat er daarna gebeurd is je echter een compleet raadsel, maar als je eindelijk bij zinnen bent sta je met een bebloed mes in je handen en ligt er een dode man voor je voeten!

Dat is wat Lucas Kane overkomt op een koude avond in de stad New York. Geen idee waarom en wie hij heeft vermoord, maar met genoeg helderheid om te snappen dat niemand hem gaat geloven als hij zou zeggen dat hij niet weet waarom hij deze onbekende man heeft overhoop gestoken, begint Lucas aan zijn avontuur.

En dat is waar jij als speler aan de slag gaat. Wil je echter graag weten wat er daarna gebeurd dan is het wellicht een goed idee om mee te doen aan de prijsvraag die Gamer.nl in samenwerking met Atari voor je heeft neergezet. Want als jij de onderstaande drie vragen juist weet te beantwoorden maak je kans op één van de vijf PS2 exemplaren die we weggeven.

Stuur je antwoorden voor 10 september naar de onderstaande mailbox en wie weet speel jij hét avontuur van het jaar!

GAMER.NL VRIESVAK Veel Succes!

Over de uitslag van de prijsvraag kan niet worden gecorrespondeerd. Inzendingen zonder volledige adresgegevens worden niet geaccepteerd. Prijsvraag is toegankelijk voor bezoekers in de Benelux. Je mag maar 1 keer meedoen, overige inzendingen worden niet meegeteld. Medewerkers van Gamer.nl en Atari zijn uitgesloten van deelname. Inzendingen op en na 10 september 2005 zullen helaas komen te vervallen