Ben jij de volgende Dr. Evil, Dr. No of andere psychopaat? Dan wil je natuurlijk wel gamen met de leukste software, de beste speakers en de beste geluidskaart. Als je Evil wilt zijn in stijl, dan raad ik je aan mee te doen aan de onderstaande prijsvraag.

Vanaf 1 oktober ligt dé simulator voor aanstaande wereldveroveraars met een tik, beangstigende schoonmoeder of kale kat in de winkels; Evil Genius. In samenwerking met Vivendi Universal Games, JBL en Creative geven we bij Gamer.nl de ultieme gameset weg voor die vooraanstaande en verkeerd begrepen wereldverbeteraars, die in stijl hun 'Evil' vaardigheden willen oppoetsen.

Wat kan je winnen wat je al niet zelf veroverd hebt? Wat dacht je van een stijlvolle JBL Creature II speakerset, de nieuwe Creative Extigy 2 externe geluidskaart en je eigen exemplaar van Evil Genius! Deze set aan prijzen verloten we twee keer onder die mensen die de onderstaande vraag kunnen beantwoorden en ons het juiste antwoord toesturen.

Wat is de volledige naam van de vorige game gemaakt door Elixir Studios?

Stuur je antwoord en je volledige naam en adres naar het alom bekende onderstaande adres voor 16 oktober 2004 en maak kans op deze kwaadaardige leuke set.

EVIL MAILBOX Veel Succes!

Deze prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door JBL en Creative.

Voor meer informatie over de boxen of de geluidskaart, kan je op desbetreffende logo klikken.

Over de uitslag van de prijsvraag kan niet worden gecorrespondeerd. Inzendingen zonder volledige adresgegevens worden niet geaccepteerd. Medewerkers van Gamer.nl, Vivendi Universal Games, JBL en Creative zijn uitgesloten van deelname. Inzendingen op en na zaterdag 16 oktober 2004 zullen vervallen