In a galaxy far far away.... De beroemde woorden waarmee elke Star Wars film begint klinken fans en wellicht niet fans vast bekend in de oren. Het is één van de franchises in de games industrie die ongelofelijk veel games kent. Van space sims als X-wing vs. Tiefighter tot Jedi Knight 3, je kunt het zo gek niet verzinnen of er is wel een game van verschenen. Dit keer echter slaat Lucasarts een ander pad in, welliswaar een pad dat ze al eerder eens zonder succes hebben bewandeld, maar een waar ze hoge ogen mee kunnen gaan gooien. Star Wars: Empire at War is namelijk een RTS game, waarbij je niet alleen op de grond gevechten voerd maar ook in de donkere en zwarte openheid van de ruimte.

In samenwerking met Lucasarts geven we vijf exemplaren van deze PC game weg aan een geselecteerde groep winnaars die antwoord kunnen geven op de onderstaande vragen. Heb je de antwoorden goed en win je een exemplaar, dan krijg je er van ons ook nog een kleine Star Wars figurine van Obiwan of Anakin bij cadeau.

Wat moet je daar voor doen? Beantwoord onderstaande vragen en stuur die ons voor 17 februari 2006 toe met je naam en adres gegevens en wie weet speel jij straks gevechten na op en rond de Deathstar.

Vraag a)

Hoeveel delen kent de Jedi Knight game reeks?

Vraag b)

Hoe heet de acteur die de rol van "The Emperor" vertolkt in de Star Wars films?

Vraag c)

Hoe heten de kinderen van George Lucas?

THE MAILBOX STRIKES BACK! Vergeet je adres gegevens niet en veel Succes!

Over de uitslag van de prijsvraag kan niet worden gecorrespondeerd. Inzendingen zonder volledige adresgegevens worden niet geaccepteerd. Winnaars krijgen per e-mail bericht. De prijsvraag is toegankelijk voor bezoekers in de Benelux en je mag maar 1 keer meedoen, overige inzendingen worden niet meegeteld. Medewerkers van Gamer.nl, Lucasarts en CD Contact Data zijn uitgesloten van deelname. Inzendingen op en na 16 februari 2006 zullen helaas komen te vervallen.

Surf voor meer info over Empire at War naar de officiele website.