Je kunt ook samenvattingen lezen over dag 0, dag 1, en Microsoft's, Sony's en Nintendo's persconferenties. Fable 2 Exclusieve Gamer.nl videos en previews

Bij Gamer proberen we zoveel mogelijk games te spelen en zoveel mogelijk games van beeldmateriaal te voorzien, zodat jij een goed beeld hebt van alle nieuwe games die er aan zitten te komen. Kijk maar eens wat een toppers we bekijken en spelen!

Eerst nog een korte samenvatting van alle exclusieve videos van dag 1:

Co-op modus in Resident Evil 5 (video) Co-op modus van Gears of War 2 (video) Final Fantasy XIII in beeld (video) Je eigen pad kiezen in Fallout 3 (video) Ultiem sociaal in nieuwe Animal Crossing (video) In deze video zien we Shigeru Miyamoto vertellen over Wii Music, waarna hij het zelf met wat andere Nintendo-medewerkers laat zien. Wij waren er bij en filmden het! We hebben ook een preview van de game. Op de E3 kregen we de kans het beginlevel van Fable 2 te spelen. We kwamen zwaar onder de indruk terug en deze preview is het bewijs. Will Wright kwam tijdens de EA-presentatie het podium op om wat meer te vertellen over Spore. Wij filmden het en nu kun je het hier bekijken. Ook zagen we tijdens deze presentatie dat Mirror's Edge eindelijk echt gespeeld werd. Natuurlijk maakten we er een video van. LucasArts komt met Fracture, waarin je de omgeving kunt gebruiken om je vijanden te slim af te zijn. Gamer speelde de game op de E3 en we vonden vooral de wapens verassend leuk! Lees het hier. Ook van LucasArts is Star Wars: the Clone Wars. We schreven ook nog een column over de Wii en alle add-ons die er voor blijven uitkomen - het zorgt er voor dat het uiteindelijk een flinke hap uit je portomonnee neemt!

Lips

Trailers en screenshots van games De allereerste trailer van Jade Raymond's nieuwe project is eindelijk online. Overleef in een stad getroffen door een tragische ramp in I Am Alive. Ook van Ubisoft is Far Cry 2 - deze nieuwe trailer toont het schone landschap van Afrika en hoe je er flink tekeer in kunt gaan. Een heel ander soort game van dezelfde uitgever is Rayman Raving Rabbids Party TV - een stuk minder serieus en toch een mogelijke hit, zoals je in de trailer kunt zien. Microsoft heeft twee interessante games in de planning voor de casual gamers en heeft voor beiden screenshots vrijgegeven - Lips en You're in the Movies. De twee belangrijkste lanceertitels van de PlayStation 3 krijgen allebei vervolgen. In de trailer van Resistance 2 zien we de grootsheid van de spelwereld duidelijk. In de trailer van Motorstorm: Pacific Rift is goed te zien dat de omgevingen veel diverser zijn dan in het eerste deel. Killzone 2 kan een hele brute shooter worden en dat nog wel van Nederlandse makelij. In deze nieuwe trailer zie je wat meer van de multiplayer mode. Er komen ook een stel nieuwe PSN games. Zoals het vervolg op Ratchet & Clank Future: Tools of Destruction, maar dan een stuk korter dan als het een game was die in de winkels zou liggen. Zie hier de eerste screenshots. Ook zijn er screenshots van twee erg aparte PSN-games, namelijk Flower en Fat Princess. Capcom heeft een heleboel nieuwe screenshots van het langverwachte Resident Evil 5 vrijgegeven. Bekijk ze hier. Een nieuwe E3, een nieuwe trailer van Spore. Will Wright's langverwachte universumsim (als je het zo kan noemen) ligt nog steeds niet in de winkels en dus krijgen we weer een nieuwe trailer te zien. EA liet verder ook FaceBreaker weer zien, de overdreven boxgame die ons doet denken aan Ready 2 Rumble. Bekijk de nieuwe screenshots hier. Tevens kregen we nieuwe screenshots van Command & Conquer: Red Alert 3 te zien. Soul Calibur IV laat van zich zien in twee gameplay-filmpjes. Een andere fighter, Street Fighter IV, valt te bezichtigen in een hele hoop nieuwe screenshots. id Software's nieuwe Wolfenstein-game laat eindelijk van zich zien in deze nieuwe trailer. Ziet er goed uit! THQ zet ook vandaag haar line-up aan games ten toon. Zo is daar de worstel-game WWE SmackDown vs. Raw 2009, waarvan je hier de trailer kunt bekijken. Maarliefst vijf trailers zijn te zien van het kleurrijke De Blob. Bayonetta is vooral vanwege de reputatie van de mensen achter de titel interessant. Hideki Kamiya, bedenken van de Devil May Cry-reeks, maakt deze game voor Platinum Games, de ontwikkelaar die uit de resten van Clover Studios (Viewtiful Joe, Okami) herrezen is. Zie hier wat artwork en mogelijke eerste screenshots.

Bayonetta

Andere nieuwtjes en aankondigingen Dead Rising komt naar de Wii! De originele game zal te spelen zijn met de Wii-mote om zo een koekepan tegen het hoofd van een zombie te slaan nog realistischer te maken. Ook een nieuwe Zelda is zeker in ontwikkeling, weet Miyamoto ons te vertellen. De game moet nieuwe ideeën hebben al weet (of wil) hij nog niet te vertellen welke ideëen dat zijn. Capcom houdt een persconferentie die uiteindelijk alleen over de Lost Planet-film gaat. Warner Bros. geeft het uit en David Hayter, schrijver van The X-Men en stem van Solid Snake, schrijft het script. Bungie is zeker te weten bezig met een nieuwe Halo-game, maar de timer die gisteren nog op hun website stond is weggehaald omdat het volgens hun uitgever (wellicht Microsoft) niet de juiste tijd was om een aankondiging te doen. Wii-eigenaren die vonden dat er niet genoeg games voor de hardcore-markt aangekondigd zijn, zitten fout, aldus president Reggie Films-Aime. Hij noemt Grand Theft Auto op de DS en Animal Crossing op de Wii als voornaamste redenen dat hardcore gamers het ook naar hun zin zullen krijgen.

Ratchet & Clank: Quest for Booty

Alle links van dag 2 bij elkaar

Gamer exclusief:

Fable 2 hands-on preview Fracture hands-on preview God en slimme mensen spelen Spore (video) Rocken met Miyamoto in Wii Music (video) Star Wars: The Clone Wars preview Van dak tot dak in Mirror's Edge (video) Wii is hier het duurste? (column) Wii Music hands-on preview Aankondiging nieuwe Bungie afgelast - Microsoft reageert Artwork en mogelijke eerste screenshots Bayonetta Bloed vergieten en taart eten in screenshots Fat Princess Capcom vergeet dat E3 over games gaat; Lost Planet de film Dead Rising komt naar de Wii Echte vechtersbazen gebruiken wapens in Soul Calibur IV Eerste screenshots van karaoke-game Lips Groot aantal nieuwe screenshots van Resident Evil 5 Killzone 2 multiplayer trailer en ranking systeem onthult (video) Kleurrijke en knotsgekke voertuigen in screens Red Alert 3 Knotsgekke konijnen in Rayman Raving Rabbids TV Party (video) Krakende botten in screenshots EA's FaceBreaker Miyamoto: "Nieuwe Zelda in ontwikkeling" Nieuwe informatie en screenshots van PSN game Flower Nintendo: presentatie had genoeg voor core-gamers Oude bekenden in vrolijke screenshots Street Fighter IV Racen en crashen in de bergen in Motorstorm: Pacific Rift (video) Screenshots Ratchet & Clank Future: Quest for Booty Screenshots You're in the Movies tonen acteertalent Spore is wederom te zien op de E3 met nieuwe trailer (video) Trailer van grootse spelwereld in Resistance 2 (video) Trailer van Jade Raymond's nieuwe game I Am Alive (video) Vijf videos tonen kleurrijke De Blob in actie (video) Wolfenstein toont eindelijk zijn gezicht (video) Zet Afrika in vuur en vlam in Far Cry 2 trailer (video) Zwetende mannen in WWE SmackDown vs. Raw 2009 (video)