Voor sommige mensen is er geen mooiere droom dan plaats te nemen achter het stuur van een auto waarbij het aantal PK hoger is dan het gemiddeld IQ van een of andere universiteit. Helaas blijft het voor veel mensen alleen bij een droom maar er zijn coureurs die het verwezenlijkt hebben. Voor die mensen die er naast grijpen is er natuurlijk altijd nog digitale entertainment en dit wordt elk jaar realistischer. Voor snelheids maniakken en auto lovers is er DTM Race Driver 3, vol snelheid, strakke bolides en een gedetailleerd schademodel.

In samenwerking met Codemasters geven we 5 mensen een super snel en extra exclusief DTM3 pakket! In dit pakket zit onder andere een niet in Nederland te krijgen Tin Box editie van de game waar onder meer een Making of DTM3 en de highlights van het DTM 2005 seizoen op DVD bij zit. Naast deze unieke editie krijg je van ons ook een DTM T-shirt en Lanyard. Het enige dat je hier voor moet doen is de onderstaande vraag juist te beantwoorden en dat antwoord naar ons toe te sturen.

Vraag 1:

Wat is duurste Ferrari ter wereld?

Stuur je antwoord, samen met je naam en adresgegevens naar de onderstaande mailbox en wie weet maak jij kans op één van de vijf DTM3 pakketten.

MEGA INGEDEUKTE MAILBOX Vergeet je adresgegevens niet en veel Succes! Surf voor meer info over DTM3 naar de officiële gamepagina van Codemasters.

Over de uitslag van de prijsvraag kan niet worden gecorrespondeerd. Inzendingen zonder volledige adresgegevens worden niet geaccepteerd. Winnaars krijgen per e-mail bericht. De prijsvraag is toegankelijk voor bezoekers in de Benelux en je mag maar 1 keer meedoen, overige inzendingen worden niet meegeteld. Medewerkers van Gamer.nl en Codemasters zijn uitgesloten van deelname. Inzendingen op en na 15 maart 2006 zullen helaas komen te vervallen.