DTM Race Driver 2 is een game die veel vormen van de autosport in zichzelf onder brengt. Van Hot Rod racing tot Big Truck racing, het is allemaal terug te vinden. Nu wil het geval dat we vijf exemplaren van DTM Race Driver 2 hebben klaar liggen voor die mensen die helemaal tot het einde willen gaan. Wil jij achter het stuur kruipen van wat voor auto dan ook? Zo lang mogelijk proberen om je auto schade vrij te houden? Of ben je iemand die zijn auto het liefst tegen de dichtstbijzijnde boom of muur rijdt?

Vertel ons in ongeveer 20 woorden waarom jij DTM Race Driver 2 zou moeten ontvangen en wie weet rijd jij straks time attacks tegen andere online gamers of tegen vrienden. Vijf exemplaren van DTM Race Driver 2 liggen te wachten op een nieuwe eigenaar. Stuur je reden met je Gamer.nl nick, naam en adres naar:

THE OFFROAD MAILBOX

Ben je alleen in het bezit van een Xbox en wil je graag je over Xbox Live je vrienden het leven zuur maken door vlak voor hun nog even over de finish te scheuren en ze stof te laten eten? Doe dan mee met de prijsvraag van Xbox Arena waar je kans maakt op een DTM Race Driver 2 Xbox versie! Klik op de onderstaande banner om mee te doen met de Xbox Prijsvraag!

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Alleen geregistreerde bezoekers kunnen meedingen naar de prijzen en je mag maar 1 keer mee doen. Voorzie je email ook van je adres gegevens, ook al ben je geregistreerd.