Dat ze dit niet alleen in tekenfilms doen is natuurlijk ook al langer duidelijk. Met de komst van de game Budokai op de PS2 konden gamers het al tegen elkaar opnemen met hun favoriete Dragonball Z personage. Nu is het de beurt aan alweer het derde deel in de serie en jij kan één van de vijf gelukkige eigenaren van de game worden. Want in samenwerking met Atari, geeft Gamer.nl een vijftal exemplaren van de nieuwe Dragonball Z game, Dragonball Z: Budokai III voor de Playstation 2 weg. Het enige dat je hier voor hoeft te doen is antwoord te geven op de volgende vraag:

Hoeveel Dragonballs zijn er in het universum van DragonBall Z Universum?

Stuur je antwoord samen met je naam en adres gegevens voor 25 november 2004 naar het onderstaande email adres en wie weet kan jij straks al je vrienden verslaan in Dragonball Z: Budokai III.

DRAGON EMAIL Z Veel Succes!

Over de uitslag van de prijsvraag kan niet worden gecorrespondeerd. Inzendingen zonder volledige adresgegevens worden niet geaccepteerd. Medewerkers van Gamer.nl en Atari zijn uitgesloten van deelname. Inzendingen op en na 25 november 2004 zullen helaas vervallen