Doom, gebaseerd op de legendarische, gelijknamige shooter die een eigen spelgenre in het leven riep, vertaalt de ondraaglijke spanning en actie van het computerspel perfect naar het grote en kleine scherm.

Er ging iets grondig fout op een afgelegen wetenschappelijk onderzoekslaboratorium op de planeet Mars. Al het onderzoek is stilgelegd en de communicatie is verbroken. De berichten die wel doorkomen, zijn bepaald niet geruststellend. De quarantaine is ingesteld op niveau 5, en de enigen met vrije toegang zijn de leden van de Rapid Response Tactical Squad. Dit tot de tanden toe bewapende eskader beschikt over een indrukwekkende vuurkracht. Daarmee moeten ze hun missie uitvoeren: niets of niemand mag de faciliteit levend verlaten. Maar een legioen van angstaanjagende wezens met onbekende herkomst loert achter elke muur en in elk duister hoekje van de schier eindeloze gangen en kamers. En ze zijn veel sterker en bloeddorstiger dan iemand ooit had kunnen denken.

In samenwerking met Universal Pictures geven we een aantal hele mooie prijzen weg:

Hoofdprijs: PSP + surprise game Troostprijs: 2x Doom DVD

Wat moet je doen om kans te maken op deze zeer vette prijzen? Heel simpel. Beantwoord onderstaande vraag en wie weet heb jij straks een van deze mooie prijzen op je deurmat liggen.

Vraag:

Door wie is Doom III ontwikkeld, de game dus niet de film?

ALL HELL BREAK LOOSE MAILBOX Vergeet je adres gegevens niet en veel Succes!

De film Doom zal in Nederland vanaf 30 maart 2006 verkrijgbaar zijn. In een coole special edition krijg je dingen te zien, die voor andere verborgen zijn gebleven.

Over de uitslag van de prijsvraag kan niet worden gecorrespondeerd. Inzendingen zonder volledige adresgegevens worden niet geaccepteerd. Winnaars krijgen per e-mail bericht. De prijsvraag is toegankelijk voor bezoekers in de Benelux en je mag maar 1 keer meedoen, overige inzendingen worden niet meegeteld. Medewerkers van Gamer.nl en Universal Pictures zijn uitgesloten van deelname. Inzendingen op en na 10 april december 2006 zullen helaas komen te vervallen

Film © 2005 Universal Studios. All Rights Reserved. Design © 2005 Universal Studios. All Rights Reserved.