Het najaar loopt op z'n eind en door de bomen is het zoals we al verwacht hadden, inmiddels moeilijk het bos nog te zien. In één van de laatste najaarsweken komen we toch nog met een overzicht van de reviews die deze week op Gamer.nl de revue gepasseerd zijn. In het overzicht vind je onder andere: Grand Theft Auto IV, World of Warcraft: Wrath of the Lich Ling en Prince of Persia.

Grand Theft Auto IV
(PC)

"We kunnen er nog heel veel woorden aan vuil maken, maar Grand Theft Auto IV blijft gewoon een geweldige game. De nieuwe video-editor zal de levensduur van het spel met een flink aantal uur verlengen en gaat pc-gamers die lang hebben moeten wachten ruimschoots belonen. Nu nog een paar leuke mods en pc-gamers kunnen, terwijl ze in Liberty City de gekste dingen meemaken, met een gerust hart wachten op Grand Theft Auto V."

World of Warcraft: Wrath of the Lich King (PC)

"Met Wrath of The Lich King laat Blizzard zien hoe een MMORPG óók kan zijn. De uitbreiding biedt genoeg voor zowel de casual speler als voor de hardcore speler, is gewoon een must-buy voor de echte World of Warcraft fan en zal weer voor een lange tijd speelplezier bieden. Wij voorspellen dat het een zeer koude winter gaat worden!"

 

Prince of Persia (PS3, X360, PC)

"Prince of Persia is prachtig, om je vingers bij af te likken zo mooi. Het wil de gamers meenemen op een vloeiende reis en ze daarbij niet hinderen met tegenslagen. Helaas gaat dit net een stapje te ver, waardoor je rol als speler in het geheel tot een minimum wordt beperkt. Vind je dat niet erg en wil je gewoon genieten van de prachtige wereld, dan is Prince of Persia zeker te pruimen. Wil je ook nog uitgedaagd worden, zij het fysiek zij het mentaal, dan moet je er met een ruime boog omheen klauteren."

 

Boing! Docomodake (DS) Metal Slug 7 (DS) PlayStation Network Collection: Power Pack (PSP) SingStar: ABBA (PS2, PS3) SingStar Turkish Party (PS3) SingStar: Disney (PS2) Singstar Vol. 3 (PS3) Sonic Unleashed (PS3, X360, PS2) The Last Remnant (X360, PS3)