Het najaar is aangebroken en in gamesland betekent dat maar één ding: een immense lading aan goede tot zeer goede games. Om door de bomen het bos niet uit het zicht te verliezen, blikken we de komende periode ieder weekend terug op de reviews die in de voorafgaande week verschenen zijn. Met deze week onder andere: Resistance 2, Left 4 Dead en Tomb Raider Underworld. Resistance 2 (PS3)

"Het woordje episch wordt vaak genoeg gebruikt in bovenstaande review en is simpelweg de beste beschrijving voor sommige scènes in Resistance 2. Grafisch is de game al ingehaald door de concurrentie, maar daar leek de focus ook niet te hebben gelegen bij de ontwikkelaars. Wel ligt die focus op de vele uren plezier die met en na de tien uur durende singleplayer behaald kunnen worden. Want episch, dat is ook de coöperatieve modus en multiplayer. De hoeveelheid spelers in beide modi zijn ongekend in consoleland en hiermee wordt de speelduur enorm opgerekt."

Left 4 Dead (PC, X360)

"Zelfs de zombiehaters zullen na het spelen van Left 4 Dead hun mening moeten herzien. Het spel biedt veel meer dan alleen maar hersenloos in het rond schieten. Left 4 Dead biedt gameplay met de hoofdletter G en geeft de speler een unieke combinatie van een vreemd soort tactical shooter met een flinke dosis humor."

Naruto: The Broken Bond (PS3, X360)

"Naruto: The Broken Bond is op elk vlak de overtreffende trap van Rise of a Ninja. Heb je van het eerste deel genoten, dan zal het vervolg je ook geenszins tegenvallen."

Lips (X360) Mortal Kombat vs. DC Universe (PS3, X360) Scene It? Box Office Smash (X360) Tomb Raider: Underworld (PS3, X360, PC, PS2) Trackmania DS (NDS) Unsolved Crimes (NDS) Verwacht volgende week reviews van onder andere World of Warcraft: Wrath of the Litch King, The Last Remnant, Sonic Unleashed en de PC-versie van Grand Theft Auto IV!