Het najaar is aangebroken en in gamesland betekent dat maar één ding: een immense lading aan goede tot zeer goede games. Om door de bomen het bos niet uit het zicht te verliezen, blikken we de komende periode ieder weekend terug op de reviews die in de voorafgaande week verschenen zijn. Met deze week onder andere: Guitar Hero World Tour, LocoRoco 2 en Professor Layton and the Curious Village. Guitar Hero World Tour (PS2, Wii, X360, PS3)

"Guitar Hero World Tour biedt een welkome evolutie. Met superieure instrumenten, een sterke tracklist en uitermate verslavende gameplay is dit een ijzersterk nieuw deel in de Guitar Hero-serie. Het gitaarspelen is weer erg sterk en de drums en microfoon zijn ontzettend leuk ter afwisseling. Niet iedere vernieuwing pakt even goed uit, maar World Tour biedt meer dan genoeg geslaagde pluspunten. Indien je een van de vorige Guitar Heroes hebt gespeeld, kun je World Tour in ieder geval blind aanschaffen en als je gewoon op zoek bent naar de ultieme party muziekgame, dan hoef je niet verder te zoeken. Waar wacht je nog op? Rocken met die handel!"

LocoRoco 2 (PSP)

"LocoRoco 2 mag dan niet zo uniek zijn als LocoRoco destijds was, het concept blijft net zo sterk. De sfeer en verslavende gameplay zal ook dit keer bij veel gamers een glimlach op hun gezicht weten te toveren. Voor de gunstige prijs van 32,99 Euro kun je deze game niet missen. Dit is verplichte kost voor een PSP-eigenaar."

Professor Layton and the Curious Village

"Professor Layton en de Curious Village is een game die leuk in elkaar steekt. Er zit een prima mix in van lastige en eenvoudige puzzels."

Legendary (PS3, X360) Need for Speed Undercover (PC, PS3, X360) Rayman Raving Rabbids TV Party (Wii) Rhiannon: Curse of the Four Branches (PC) WWE SmackDown vs. RAW 2009 (PS2, PS3, PSP, X360)