Het najaar is aangebroken en in gamesland betekent dat maar één ding: een immense lading aan goede tot zeer goede games. Om door de bomen het bos niet uit het zicht te verliezen, blikken we de komende periode ieder weekend terug op de reviews die in de voorafgaande week verschenen zijn. Met deze week onder andere: Fable II, Far Cry 2 en Midnight Club: Los Angeles. Far Cry 2 (PC, X360, PS3) "Far Cry 2 lost niet alle verwachtingen in, maar is wel een oerdegelijke shooter met een grote vrijheid van aanpak en één van de mooiste settings ooit. Qua missieontwerp had men iets creatiever kunnen zijn, het verhaal had net wat dieper gekund en de frequente controleposten zijn ronduit irritant. Jammer, want dat weerhoudt Far Cry 2 van een hoger of zelfs dat hele hoge cijfer." Fable 2 (X360) "Ondanks enkele leuke vernieuwingen is Fable 2 vooral een vervolg op het eerste deel, met veel dezelfde fouten. Nog steeds moet je zelf de balans zoeken tussen de verhaallijn en de spelwereld, anders is het spel al afgelopen voordat je nog maar de helft ontdekt hebt. Verder is Fable 2 buiten enkele schoonheidsfoutjes en de veel te lage moeilijkheidsgraad, vooral een heerlijk avontuur om lekker bij weg te dromen, liggend op de groene velden van Albion." Dead Space (X360, PS3) "Hoewel Dead Space qua besturing gewoon in het rijtje van onder andere Resident Evil 4 valt, heeft de game genoeg nieuwe elementen in zich die het een memorabele ervaring maken. Het gebrek aan een HUD, het gebruik van telekinetische krachten en de originele wapens maken samen met de gore vijanden een prima brouwsel voor een uur of tien plezier. Grafisch kent het spel ondanks de setting net genoeg variatie om het niet te monotoon te maken. Dead Space is echter niet zo eng dat je er 's nachts badend in zweet wakker van wordt. Wel tovert het walgelijke beelden op de televisie en zijn er diverse schrikmomenten om bij te gruwelen, terwijl het heel vermakelijke gameplay serveert." [review + videoreview]   MotorStorm: Pacific Rift (PS3)

"Baanbrekende vernieuwingen hoef je niet te verwachten, maar Pacific Rift doet zijn kunstje gewoon erg goed. Deze heerlijke arcaderacer is aan iedere racefan met een PlayStation 3 van harte aan te raden." [review + videoreview]

Midnight Club: Los Angeles (PS3, X360)

"Midnight Club: Los Angeles blijft trouw aan wat de reeks kenmerkt en is het meest afgewerkte en uitgekiende deel tot op heden.

Boogie SuperStar (Wii) Tube Mania (DS, PSP, PS2, Wii, XBLA) Building & Co (PC) Golden Axe: Beast Rider (PS3) Al met al een knaller van een week, met vijf games die met een prachtige acht gewaardeerd worden. Ook volgende week staat ons weer een hoop moois te wachten: momenteel wordt er bijvoorbeeld gespeeld met FallOut 3 en Command and Conquer: Red Alert 3. De reviews van deze games en nog heel wat meer, lees je volgende week op Gamer.nl.