Achtergrond
E3

De opbouw van E3 2019 in beeld

Bekijk hoe LA langzaam in het game-walhalla veranderd

Geschreven door Michel Musters op
In dit artikel plaatsen we regelmatig nieuwe foto's van de E3-beurs in opbouw en de posters van games die rondom E3 worden gehangen.

Het is weer de leukste tijd van het jaar voor gamers! De ene na de andere aankondiging vliegt je om de oren en er komen honderden nieuwe trailers uit. Voordat de beurs echt van start gaat, moet hij natuurlijk wel eerst opgebouwd worden. Elk jaar worden er wel foto's van de beurs geplaatst die wordt opgebouwd, en soms geven die foto's zelfs al wat verrassingen weg. Ook worden er overal in Los Angeles posters opgehangen van de nieuwste games.

In dit artikel plaatsen we regelmatig nieuwe foto's van de opbouw die op internet verschijnen. Het is immers ook een beetje voorpret! Heb je zelf iets leuks gevonden? Laat het dan ook zeker achter in de reacties.

Hotel Figueroa

Vlak naast de E3-beurs staat Hotel Figueroa, een iconisch hotel met drie torens waar elk jaar rond deze tijd een grote muurschildering van een aankomende game op wordt geplaatst. Dit jaar is dat Doom Eternal. Hieronder zie je hoe de posters zorgvuldig worden aangebracht.

En het eindresultaat:

De buitenkant van de beurs

Ook rondom de beurs worden diverse grote posters van aankomende games opgehangen. Call of Duty: Modern Warfare is het spel dat dit jaar op een van de hoofdingangen van de beurs mag schitteren. Verder zien we games als Cyberpunk 2077 en Borderlands 3 terug. Ook het Mixer-plein vlak voor het gebouw waar Microsoft's persconferentie wordt gehouden wordt opgebouwd.

En inmiddels is ook bekend wat er boven de andere ingang van de E3-beurs: de Marvel's Avengers-game van Square Enix!

Tot zover de beelden vanuit Los Angeles. We proberen dit artikel zo af en toe te updaten wanneer er nieuwe foto's van rondom de beurs of zelfs op de beurs verschijnen. Fijne E3, iedereen!

Dit artikel delen:

Lees meer

Bekijk hier vanaf 18:15 uur de EA Play-livestreams vanaf E3 2019 Eerste beelden Tales of Arise uitgelekt
1

Reacties op: De opbouw van E3 2019 in beeld

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    Aquemini

    • 8 juni 2019 15:59
    Cool!

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.