Achtergrond
E3 2017

De opbouw van E3 2018

Bekijk foto's van de beurs en advertenties in LA

Geschreven door Michel Musters op
E3 staat op het punt om los te gaan, maar het feest zou niet compleet zijn zonder foto's van de beurs die opgebouwd wordt en de advertenties die overal in Los Angeles worden opgehangen. We verzamelen gedurende de aanloop naar E3 de tofste foto's voor je.

Vanaf zaterdagavond gaat het spektakel los, dan trapt Electronic Arts af met hun EA Play persconferentie. De dagen daarop volgen nog meer persconferenties en dinsdagavond gaat de beurs zelf open. Bekijk hier nog eens alle persconferentietijden, zodat je niets hoeft te missen.

Tot de beurs opengaat kun je je persoonlijke hype laten stijgen door alvast de talloze foto's van de beurs in opbouw en de vele advertenties die overal hangen te bekijken. Gedurende de komende dagen blijven we dit artikel updaten met leuke foto's. Ben je er zelf nog tegengekomen, zet dan een linkje in de reacties.

Het Figueroa Hotel

De meest gewilde plek voor uitgevers om te adverteren zijn de drie muren van het Figueroa Hotel in downtown Los Angeles. Vorige week zagen we al hoe een grote advertentie van Fallout 76 langzaam maar zeker werd aangebracht op dit hotel. Inmiddels is hij helemaal af.

De eerste dozen en beelden van de beurs

Langzaam maar zeker worden ook de dozen naar het LA Convention Center gebracht. Die moeten daar allemaal uitgepakt worden zodat de vele stands en demopods kunnen worden opgebouwd.

Mensen kunnen ook al in de hoofdhallen van het LA Convention Center lopen, bijvoorbeeld om badges op te halen waarmee straks toegang tot de beursvloer wordt verleend. We zien daar al advertenties van Shadow of the Tomb Raider hangen. Spannend!

De komende dagen volgen er vast nog genoeg sneak peaks naar de leukste gamebeurs van het jaar. Houd dit artikel in de gaten voor nog meer foto's.

Nog meer advertenties

Ook de advertenties blijven komen, LA wordt langzaam weer het gamemekka van de wereld.

Dit artikel delen:

Lees meer

Ontwikkelaar Fe onthult PSVR-game Ghost Giant Below krijgt een pagina op Steam
0

Reacties op: De opbouw van E3 2018

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.