De Overlord is terug om nog meer onrust te zaaien op de PlayStation 3 met Overlord: Raising Hell, de RPG die de speler een grimmige sprookjeswereld laat beleven. Op de PlayStation 3 is de game uitgebreid met nieuwe inhoud.

Voor wie niet bekend is met Overlord kun je hier een opfrissingcursus krijgen waarin een aantal artikelen en video's die Gamer.nl rond de release van Overlord voor de Xbox 360 en PC maakte je meer over de game vertellen.

Welke features heeft de PlayStation 3-versie van Overlord: Raising Hell dan? Allereerst krijg je de volledige game plus exclusieve PlayStation 3-features en de Raising Hell-aanvulling. De PS3-versie is de enige consoleversie van Overlord die de originele game en alle uitbreidingen in één game aanbiedt. De overige extra toevoegingen voor de PlayStation 3 zijn:

7.1 Surround SoundKleine kaart op het scherm die het makkelijker maakt om te navigeren in de wereld van OverlordTijdens de laadschermen verschijnen tips, trucs en tactieken die de speler kan gebruiken om missies en levels te voltooienDe trilfunctie van de PS3-controller zal voor extra spanning en actie zorgenIn de uitbreiding Overlord: Raising Hell zitten de volgende toevoegingen:

Vijf nieuwe Raising Hell-omgevingen die je kunt ontdekken en veroveren Zeven extra multiplayermaps waaronder een competitie voor het vangen van maagden en coöperatieve missies tegen je vijandenSplit-screen modus om het in levende lijve tegen elkaar op te nemenBereik de legendarische status, hiervoor heb je wel al je minion management skills nodig