Het belangrijkste nieuws:

Nintendo toont Zelda voor Wii U – Link is terug, en wel met de belofte van een gigantische open wereld die aan zijn voeten ligt. Trotseer zelfs de verste en hoogste bergen als een held.
Wii U krijgt NFC-figurines in de vorm van Amiibo's – Ze zijn van plastic en ze zijn schattig: ook Nintendo gaat zich focussen op NFC-figurines. De uitgever brengt zo alle welbekende Nintendo-personages in fysieke vorm naar de Wii U.
Nintendo onthult arena-shooter Splatoon voor Wii U – Nintendo is het niet verleerd nieuwe IP’s te maken. Splatoon is een vier-tegen-vier arena-shooter met een opmerkelijke twist: inktvissen.
Mario Maker voor Wii U onthuld - 2015 wordt met zoveel nieuwe titels een mooi jaar voor veel Wii U-bezitters. Zeker nu ze ook hun eigen Mario-levels in een 8-bit-stijl kunnen maken.
Captain Toad: Treasure Hunter voor Wii U aangekondigd – Een game gebaseerd op de leuke puzzellevels uit Super Mario 3D World. De game verschijnt ergens in het najaar.
Itagaki's Devil's Third nu exclusief voor Wii U - Opvallend: de nieuwe game van Ninja Gaiden-ontwikkelaar Tomonobu Itagaki blijkt een exclusieve Wii U-game. Dat terwijl de game een aantal jaren geleden (!) toch echt werd aangekondigd voor de Xbox 360 en PlayStation 3.
Mario Party 10 aangekondigd voor Wii U – Maak het welbekende feestje voor het eerst mee op de Wii U, waar Bowser ditmaal zelfs een eigen modus heeft.
Bayonetta 1 en 2 komen samen in oktober naar Wii U – Ook Wii U-bezitters hoeven de avonturen van deze wulpse heks niet meer te missen. Ze trekt voor hen zelfs het pakje van Samus aan.
Mario vs. Donkey Kong in 2015 naar Wii U – Want één nieuwe game met Mario in de hoofdrol was Nintendo nog niet genoeg.
X van Monolith Soft heet Xenoblade Chronicles X, verschijnt in 2015 – We weten het nu zeker: het mysterieuze project ‘X’ is écht de codenaam voor het langverwachte vervolg op Xenoblade Chronicles.
Kirby and the Rainbow Curse aangekondigd voor Wii U – En wel met een trailer die verrassend weinig zuigkracht toont.

De belangrijkste trailers:

Een eerste teaser van Zelda Wii U
Maak je eigen Mario-levels in Mario Maker
Op avontuur met Toad in Captain Toad Treasure Tracker 
Monsters jagen in Monster Hunter 4 Ultimate 
Een episch avontuur in mechs in Xenoblade Chronicles X 
Vechten in een magisch land met Hyrule Warriors