Het belangrijkste nieuws:

Forza Horizon 2 verschijnt 30 september - Het is nog niet bekend of deze datum ook geldt voor Europa.
Assassin's Creed: Unity krijgt coöp voor vier spelers - In een trailer valt te zien hoe vier Assassins samen een paleis infiltreren en leden van de Franse elite doden, terwijl een woedende menigte buiten zich niet laat beteugelen.
Sunset Overdrive verschijnt op 28 oktober - De nieuwe game van Insomniac Games laat spelers de komende herfst een kleurrijke stad bevrijden van mutanten.
Dead Rising 3-dlc met online co-op modus nu beschikbaar - De downloadable content Super Ultra Dead Rising 3 Arcade Remix Hyper Edition Ex Plus Alpha laat vier spelers samen hun gang gaan met overdreven power-ups.
Fable Legends krijgt dit najaar multiplayerbèta - De game van Lionhead Studios bevat een cameraperspectief voor de kwaadaardige speler en wordt door de makers vergeleken met Dungeon Keeper.
Ori and the Blind Forest aangekondigd - De platformgame, ontwikkeld door Moon Studios, heeft visueel wat weg van de Studio Ghibli-animatiefilms.
Halo: The Master Chief Collection verschijnt 11 november - Het is mogelijk om op elk moment te wisselen tussen de originele versie en de opgepoetste versie.
Nieuwe game van Limbo-maker aangekondigd - Inside draait wederom om een jongen die zich begeeft in een vijandige wereld en verschijnt in 2015.
Halo 5: Guardians-bèta rond de feestdagen beschikbaar - De bèta komt beschikbaar voor spelers die Halo - The Master Chief Collection kopen.
Rise of the Tomb Raider komt in het najaar van 2015 - De game moet in het najaar van 2015 verschijnen. Naast een voorgerenderde trailer en de releasedatum werd er nog geen informatie gegeven over de game.
Phantom Dust aangekondigd voor Xbox One - Er nog weinig bekend over de titel, behalve dat het waarschijnlijk gevechten op basis van kaarten bevat.
Third-party games krijgen als eerste extra content op Xbox One - Games als The Division, Evolve en Unity hadden allemaal banners onder de beelden met de informatie dat extra content als eerste naar Xbox One zou komen.
PlatinumGames werkt aan Xbox One-exclusive Scalebound - In de beelden is een jonge blonde man te zien in een bos die tegen kaiju-achtige monsters vecht met een boog en zwaard.
Nieuwe Crackdown aangekondigd - De nieuwe game wordt ontwikkeld onder leiding van Dave Jones, die ook werkte aan de originele Crackdown-games.
Vervolg op Lara Croft and the Guardian of Light aangekondigd - Het spel speelt zich af in Egypte en heeft levels met vallen en monsters.
Xbox One ligt 5 september in de Nederlandse winkels - De nieuwe spelcomputer van Microsoft krijgt een adviesprijs van 399 euro voor de bundel waarbij geen Kinect-camera geleverd wordt.

De belangrijkste trailers:

Lara is terug in Rise of the Tomb Raider
Genoeg indiegames voor Xbox One 
Een auto aan de horizon in Forza Horizon 2
Speel vier Halo's in Halo: The Master Chief Collection
PlatinumGames pakt het groots aan met Scalebound
Kleur en geweld gaan goed samen in de nieuwe Crackdown
Met z'n vieren aan de slag in Fable Legends
Een uitgebreide gameplaydemo van Tom Clancy's The Division
Magische gevechten in Xbox One-exclusive Phantom Dust
Gameplay van Call of Duty: Advanced Warfare