Met de Singularity-wedstrijd die we samen met Activision houden kun je niet alleen een speciale Xbox 360 en PlayStation 3 winnen, maar ook nog eens alle Activision-games van dit jaar. Potentiële toppers als Singularity, Transformers: War for Cybertron en Guitar Hero: Warriors of Rock kunnen allemaal gratis in je brievenbus belanden. Als echte tijdreiziger weet je natuurlijk al lang of je wint of niet, maar hier toch alvast een aantal kanshebbers. Wil je meedoen? Ga dan naar eenjaargratisgames.com.

Stefan reisde naar een post-apocalyptische toekomst waar drie verschillende facties het uitvechten op dorre vlaktes. Voor hij echter goed en wel zijn eerste kogel had afgeschoten, stuitte hij op een zwerver waar hij een onwaarschijnlijke vriendschap mee sloot. Het tweetal was onafscheidelijk en deed alles samen, hoewel Stefan's nieuwe vriend soms net even te diep in het glaasje keek. Ook voor het maken van deze foto waren er al een paar flessen whisky doorheen gegaan.

Je wist het misschien nog niet, maar dat grote gebouw in New York, de Big Ralfer, is ontworpen door een bezoeker van onze site: de enige echte Ralf. Hij reisde terug in de tijd om het gebouw te ontwerpen en hij was ook nog eens zo vriendelijk om een handje mee te helpen met de bouw.

Steephan had het helemaal voor elkaar: hij heeft zijn eigen tijdmachine gebouwd. Daar had hij wel flink wat troep voor nodig, waaronder vijfhonderd wc-rolletjes en twee koelkasten. Maar het resultaat mocht er zijn. Steephan was dan ook technisch aangelegd, dat bewijst bovenstaande foto van zijn supersnelle waterslee wel.

Dennis wilde graag naar het verre verleden reizen om eeuwenoude schoonheden te bekijken, zoals de piramiden en Cleopatra. Door een foute verbinding van twee draadjes in zijn tijdmachine reisde hij echter niet door de tijd, maar door verschillende dimensies. En dan kan het gebeuren dat je in een stripboek terechtkomt.

Talitha gebruikte haar tijdmachine om telkens een dagje terug te gaan in het verleden. Zo had ze alle tijd om zichzelf de beginregels van ontwerpprogramma Paint aan te leren. Hierboven zie je de eerste resultaten. Hartstikke leuk dat je die met ons deelt, Talitha. Blijf oefenen!

Marcel wilde de verschrikkelijke gebeurtenissen van 11 september 2001 voorkomen. Hij reisde naar 10 september met een kopie van de Telegraaf waarin de ramp beschreven wordt. Helaas begrepen de Amerikanen niets van al die Nederlandse woorden in de krant, maar dankzij wat gebarentaal kwam de boodschap toch over. De Twin Towers waren het doelwit van een terroristische aanslag! De oplossing van de Amerikanen? Ze evacueerden beide gebouwen en bliezen de boel gewoon zelf op, lekker nog voordat die stomme terroristen hun kans konden grijpen. Dat zal ze leren!

Toen dezelfde Marcel het verleden had gered, werd het tijd om de toekomst te verkennen. Terwijl hij in 2085 rondliep, kwam hij deze schitterende wagen tegen. Hij had precies 599.999 euro te weinig om er eentje voor hemzelf te kopen, maar een foto is natuurlijk tijdloos.

We weten allemaal dat Albert Einstein helemaal in de ban van de tijd was. De tijd had zijn vrouw echter niet goed gedaan. Einstein vond het dan ook de hoogste tijd om naar het verleden te reizen en zijn toekomstige vrouw gewoon voor een tweede keer te ontmoeten! Het is wel een beetje een leeftijdsverschil, maar gelukkig is Einstein voor zijn leeftijd nog aardig bij de tijd. Mandy heeft het bewijs in ieder geval vastgelegd.

Natuurlijk zijn er nog veel meer deelnemers, die je op de website van de prijsvraag kunt bekijken. Wil je zelf nog meedoen om kans te maken op een console en een jaar lang gratis Activision games, dan kun je ook naar de website. Doe wel voor 18 juni mee!