Er bestaan veel online game werelden die verhalen vertellen over de meest fantasierijke en angstaanjagende rassen. Zo ook het continent Xen'drik op de wereld Eberron. Hier lopen de meest ondenkbare wezens rond en is er een geschiedenis van mysterieuze gebeurtenissen. Gebeurtenissen die zich afspelen in de wereld van Dungeons & Dragons.

In het eerste kwartaal van 2006 zal Turbine in samenwerking met Atari en Codemasters een nieuwe MMORPG op de markt brengen onder de naam Dungeons & Dragons Online: Stormreach. Een online avontuur dat speciaal voor de game geschreven is door Keith Baker van Wizards of the Coast.

In samenwerking met Atari geven we 200, jawel 200 bezoekers van Gamer.nl de kans om deze online wereld eens van dichterbij te bekijken. Volgende maand start namelijk de beta test van D&D Online en wij willen graag dat 200 van jullie daar aan mee kunnen doen. Wat moet je doen om hier kans op te maken? Helemaal niks speciaals! Geen vragen beantwoorden, geen plaatjes maken, alleen een email sturen met je naam en adres en die opsturen via de onderstaande link, wij kiezen dan random 200 man uit de inzendingen. Verander het onderwerp van je mailtje niet, anders verdwijn je in de baal met andere mailtjes. Atari, Turbine en Gamer.nl hopen je graag snel te mogen begroeten in de wereld van Eberron.

DRAGONS MAW MAILBOX Vergeet je adres gegevens niet en veel Succes!

Over de uitslag van de prijsvraag kan niet worden gecorrespondeerd. Inzendingen zonder volledige adresgegevens worden niet geaccepteerd. Adresgegevens worden met oog op privacy niet verstrekt aan derden. Winnaars krijgen per e-mail bericht van Atari of Turbine. De prijsvraag is toegankelijk voor bezoekers in de Benelux en je mag maar 1 keer meedoen, overige inzendingen worden niet meegeteld. Medewerkers van Gamer.nl, Atari en Codemasters zijn uitgesloten van deelname. Inzendingen op en na 24 januari 2006 zullen helaas komen te vervallen.