Elke gamer weet dat een goede geluidskaart van groot belang is om lekker te kunnen gamen. Ook al zijn er genoeg gamers die het geluid uit hebben staan als ze hun favo game spelen, bij sommige games is geluid juist onmisbaar. De X-Fi geluidskaart van Creative is een kaart die goed inspeelt op de behoefte van gamers. Maar ook wordt er wat verder gekeken want ook voor het afspelen van films of muziek is de kaart een prima aanschaf.

In samenwerking met External Affairs en Creative geven we een X-Fi geluidskaart weg. Dankzij een volledig opnieuw ontworpen engine voor de verwerking van game-audio die gebruikmaakt van de Creative X-Fi audioprocessor zal het net lijken alsof je zelf in de game zit. Pro-gamer Johnathan "Fatal1ty' Wendel heeft zich persoonlijk bezig gehouden met het ontwerpen van de geluidskaart om ervoor te zorgen dat er een topproduct afgeleverd wordt.

Wat moet je doen om kans te maken op deze prijs? Even je best doen! Dit doe je door antwoord te geven op de volgende vraag.

Vraag:

Waar en wanneer is Johnathan "Fatal1ty" Wendel geboren?

Stuur je antwoord, samen met je naam en adresgegevens naar de onderstaande mailbox en wie weet maak jij kans op de prijs.

CREATIVE SOUNDBOX Vergeet je adresgegevens niet en veel Succes! Surf voor meer info over de X-Fi geluidskaart naar de officiële productwebsite van Creative.

Over de uitslag van de prijsvraag kan niet worden gecorrespondeerd. Inzendingen zonder volledige adresgegevens worden niet geaccepteerd. Winnaars krijgen per e-mail bericht. De prijsvraag is toegankelijk voor bezoekers in de Benelux en je mag maar 1 keer meedoen, overige inzendingen worden niet meegeteld. Medewerkers van Gamer.nl, Creative en External Affairs zijn uitgesloten van deelname. Inzendingen op en na 6 maart 2006 zullen helaas komen te vervallen.