Met de spectaculaire presentaties van afgelopen E3 Expo in Los Angeles en de minstens zo verbazingwekkend mooie screenshots en promofilmpjes op het internet, is het eigenlijk toch moeilijk voor te stellen dat Generals, de nieuwste telg in de Command & Conquer serie amper een jaar geleden voor het eerst aan ons werd voorgesteld. Na een uitgebreide multiplayer-test met enkele tienduizenden gamers, is het dan ook nu al de beurt aan het grote publiek om de game vanaf volgende week bij de lokale software-boer te vinden.

Omdat 'Generals' een volledig nieuwe serie is binnen de Command & Conquer serie, net zoals Red Alert en Tiberian Sun, zijn er flink wat gameplay-aspecten veranderd en toegevoegd om ons verwende strategie-gamers nog te kunnen verrassen. Dat dit grafisch is gelukt mag tot nu toe duidelijk zijn bewezen aan de hand van al het media-geweld. Maar hoe zit het met de gameplay en hoe verslavend is de multiplayer nu echt? We zochten het afgelopen week uit en presenteren je deze week een lading van de laatste facts over de nieuwe Generals game.

Heb je zelf misschien vragen over Command & Conquer: Generals en zou je die graag door ons beantwoord zien, dan horen we dit natuurlijk graag via een mailtje aan info@gamer.nl of een reactie op dit artikel. Wie weet zie jij je vraag wel terugkeren in een van onze features.

Voor al het laatste nieuws over de nieuwste Command & Conquer moet je deze week dus op Gamer.nl zijn!