Command & Conquer: Generals is de nieuwste strategiegame van Electronic Arts waarin je bevel voert over de machtige legers van de Chinezen, Amerikanen en het Global Liberation Army. Dankzij de nieuwe SAGE game-engine is het C&C-universum nu voor het eerst volledig in 3D te bewonderen en bevat het spel een aantal van de meest explosieve actiescenes ooit in een strategiegame gezien.

Om dit te vieren organiseert Gamer.nl een 'Generals prijsvraag' waarbij we 5 exemplaren van Command & Conquer: Generals beschikbaar stellen. Natuurlijk gaat de zon niet voor niets op en hebben we dit keer de volgende opdracht in petto...

"Stuur ons een foto van jezelf als een echte C&C generaal."

Omdat niet iedereen een leger-outfit in z'n kast zal hebben hangen, is het ook mogelijk je vormgeving-skilzz te gebruiken en een foto van jezelf te truceren. De meest overtuigende foto krijgt als hoofdprijs een exemplaar van Command & Conquer: Generals met de speciale bonus-disk.

Inzendingen stuur je voor 25 februari naar prijsvraag@gamer.nl onder vermelding van je geregistreerde gebruikersnaam op Gamer.nl.