Met enkele tientallen duizenden bezoekers mocht het Best of The Benelux toernooi zich vorig jaar de absolute publiekstrekker op de GameExpo noemen. Het evenement, wat deel uitmaakt van de HCC Dagen in de Utrechtse Jaarbeurshal, laat gamers uit de Benelux strijden in een erg brede line-up van verschillende games; hardcore shooters als Unreal Tournament 2003, sports-games als een Fifa 2003, maar ook racegames zoals Colin Mc Rae 3. Wie mee wil doen aan deze toernooien zal wel een bezoeker moeten zijn van één van de LANparties die nog tot en met eind augustus worden georganiseerd doorheen Nederland. Hier speel je namelijk met enkele duizenden andere spelers om één van de finale plekken tijdens de Best of Benelux toernooi finale in de Jaarbeurshallen Utrecht, Als onderdeel van de GameExpo zullen dit jaar op 28 t/m 30 november de verschillende finales worden gespeeld. Specifieke details over de te winnen prijzen zijn er nog niet, al zullen deze naar waarschijnlijkheid bestaan uit hardware van Hercules en Thrustmaster. Colin Mc Rae 3 @ Best of Benelux.

Speciaal voor Best of Benelux zal er dit jaar als primeur ook een Colin Mc Rae 3 poule worden georganiseerd, waarin spelers strijden om de beste laptimes strijden De LANparties waarin de voorrondes worden gespeeld zijn als volgt:

11,12 en 13 juli (Temse, Belgie): OCC

15,16 en 17 augustus (Landgraaf, Nederland): T.I.M.E.S.

Informatie over deelname aan deze lanparties is te vinden op de website van organisator GameParty.

Wie Colin Mc Rae 3 niet in bezit mocht hebben, maar niet bepaald schuw is van een potje DTM Race Driver, kan terecht op de volgende party:

Juli t/m 4 aug (Biddinghuizen, Nederland): Campzone

Elke game heeft 4 finalisten, dus wie door wil dringen tot de finales zal mogelijk snel moeten zijn met inschrijven voor één van de LANparties. Voor meer informatie over Best of Benelux, de gespeelde games of het inschrijven voor de Colin Mc Rae 3 compo, surf je best naar de officiele BoB site. We brengen je natuurlijk meer info over het verloop van de voorrondes, zodra die info bekend is.