Codemasters, uitgever van de zojuist verschenen rally-game Colin McRae Rally 04, is medesponsor van het grootste rally-evenement in Nederland: de Golden Tulip Rally. De Golden Tulip Rally is onderdeel van het officiële Europese Rally Kampioenschap. Tijdens de 22ste editie van de Golden Tulip Rally zullen alle wagens voorzien zijn van het Colin McRae rally 04 logo en zal Codemasters naast simulatoren ook hun nieuwste aanwinst, speelbaar voor het publiek opstellen.

Op vrijdag 26 september a.s, zal Codemasters een evenement organiseren in Nijverdal, waarbij je virtuele rally kunt vergelijken met het echte werk. Maak kennis met de mensen achter de game, maar ook met de Rally rijders. Tevens organiseert Codemasters in samenwerking met RTL RallyReport, tijdens de Golden Tulip Rally een colin mcrae rally 04 competitie. De bezoeker die de snelste tijd neerzet in één van de acht Codemasters race-simulatoren, dingt mee naar de hoofdprijs, een replica van de echte helm van Colin McRae, met handtekening van de meester van de Rally zelf!

En jij kunt daar bij zijn!

In samenwerking met Codemasters geven we 6 toegangsbewijzen voor 2 personen weg voor het Codemasters Golden Tulip Rally dag voor vrijdag 26 september 2003.

Wat moet je daar voor doen? Heel simpel, vertel ons waarom jij bij dit evenement aanwezig MOET zijn?

Stuur je antwoord VOOR donderdag middags 15 uur naar onderstaand adres en maak kans op die mooie gelegenheid, Rally van dichtbij mee te maken.

Deponeer je antwoord nu in:

De Rally Helm Wees er ter degen van bewust dat als je mee doet, je aan onderstaande eisen voldoet! De toegangsbewijzen zijn voor 2 personen, dat kan dus jij en je vader zijn of jij en een vriend(in). Vervoer van en naar het evenement in Nijverdal moet je zelf regelen! De dag zal ongeveer tot 21:30 duren.