Op een donkere stormachtige avond, midden op de open zee komt er een SOS signaal binnen bij de Amerikaanse kustwacht. Als echter blijkt dat er niemand op het schip aanwezig is, staat de kustwacht raar te kijken. Maar één voor één beginnen de leden van het team te verdwijnen. Als er na een paar uur niets meer vernomen wordt van het initiële team, wordt Tom Hansen op pad gestuurd.

Cold Fear, een actie horror adventuregame welke wordt uitgegeven door Ubisoft, plaatst jou in de schoenen van Tom en je krijgt de taak op je te onderzoeken wat er zich in vredesnaam heeft afgespeeld op deze Russische walvisvaarder. Geen gemakkelijke taak, want al snel blijkt dat zich er iets gruwelijks heeft afgespeeld aan boord, iets dat nog steeds niet is verdwenen.

In samenwerking met Ubisoft Nederland geven we bij Gamer.nl ter gelegenheid van de lancering van de game TWEE leuke prijzenpakketten weg. In dit pakket vind je naast de game, een T-shirt, een poster en een collectors DVD. Natuurlijk willen we meer mensen blij maken, dus geven we ook nog 8 van de collector DVD's weg aan de runners up!

Wat moet je hiervoor doen? Heel simpel...

Hieronder zie je 3 figuren uit bekende Ubisoft games, aan jou de taak ons te vertellen wie het zijn.

Stuur je antwoorden voor 1 april 2005 naar het onderstaande adres, voorzien van je naam en adres zodat we weten waar we de prijzen heen kunnen sturen als je wat wint.

IJZIG KOUDE MAILBOX Veel Succes!

Over de uitslag van de prijsvraag kan niet worden gecorrespondeerd. Inzendingen zonder volledige adresgegevens worden niet geaccepteerd. Je mag maar 1 keer meedoen, overige inzendingen worden niet meegeteld. Medewerkers van Gamer.nl en Ubisoft zijn uitgesloten van deelname. Inzendingen na 1 april 2005 zullen helaas vervallen