Het eerste jaar zonder een Lord of the Rings film. Drie jaar geleden ging de eerste film in de bioscopen over de gehele wereld in première. Ondertussen hebben miljoenen mensen de drie films in de trilogie gezien en zijn er vele fans van de werken van Tolkien bijgekomen. Een deel van die fans bezoeken ook Gamer.nl.

In samenwerking met A-film en Electronic Arts geven we dit najaar een prijs weg, waar de echte Lord of the Rings film- en gamefan direct van gaat watertanden. Wat dacht je namelijk van de volgende hoofdprijs:

De unieke collectors DVD box van Lord of the Rings, waar je naast de extended DVD films nog eens meer dan 35 uur aan extra Lord of the Rings materiaal en niet eerder vertoonde scenes krijgt. En alsof dat nog niet genoeg is, doet Electronic Arts daar nog een schepje boven op. Die geven bij die DVD box ook nog eens een dik Lord of the Rings *gamepakket van Electronic Arts weg.

Natuurlijk gaan we bij zo'n mooie prijs geen lullig vraagje stellen waar we antwoord op willen, maar willen we graag dat je laat zien dat jij een echte Lord of the Rings fan bent.

Wat moet je doen?

Stuur een zelfgemaakte Lord of the Rings Fan Wallpaper (voor 16 December 2004) naar het onderstaand email-adres, samen met je naam en adres. Hoe je de wallpaper maakt laten we geheel aan je eigen initiatief en creatief vermogen over. Je kunt gebruik maken van alles wat met Lord of the Rings te maken heeft. De Wallpaper kun je toesturen in JPG formaat en mag niet groter zijn dan 1024 x 768. Gelieve de grootte van het bestand onder de 400kb te houden. De winnaar wordt een week later op Gamer.nl bekend gemaakt.

THE ONE MAILBOX Veel Succes! *De Lord of the Rings games van Electronic Arts zijn onder andere de twee op de films gebaseerde action adventure games The Two Towers en Return of the King, de uitgebreide RPG The Third Age en de net uitgekomen RTS game The Battle for Middle-Earth. Voor meer info surf je onder andere naar de officiële site.

Over de uitslag van de prijsvraag kan niet worden gecorrespondeerd. De prijsvraag is toegankelijk voor de gehele Benelux. Inzendingen zonder volledige adresgegevens worden niet geaccepteerd. Je mag maar 1 keer meedoen, overige inzendingen worden niet meegeteld. Medewerkers van Gamer.nl, A-film en Electronic Arts zijn uitgesloten van deelname. Inzendingen op en na 16 december 2004 zullen helaas vervallen.