Ook dit nieuwe jaar staat Gamer.nl weer garant voor een hoop leuke prijsvragen. Prijsvragen die niet alleen met games te maken hebben, maar ook met alle andere vormen van entertainment. Dit keer hebben we in samenwerking met Universal Pictues Benelux een prijsvraag voor je die in het teken staat van American Pie: Band Camp!

American Pie: Band Camp is alweer het vierde deel in de American Pie reeks. Dit keer echter is de film direct overgezet op DVD en is deze niet in de bioscoop verschenen. Band Camp vertelt het verhaal van Matt Stiffler, het jongere broertje van Steve Stiffler die nadat hij op het punt staat om van school afgetrapt te worden, naar het zomerkamp voor muzieknerds wordt gestuurd. Als hij daar echter aangekomen is, krijgt hij een ingenieuze ingeving. Door overal camera's op te hangen kan hij zijn eigen soort 'Girls gone Wild' gaan produceren. Als hij echter onverwacht verliefd wordt op mede kampgenoot Elyse, loopt alles in de soep.

In samenwerking met Universal Pictures Benelux geven we 5 dvd's van American Pie: Band Camp weg aan die mensen die het juiste antwoord weten op de onderstaande vraag:

Vraag:

Wat is de naam van de acteur die in de voorgaande American Pie delen de vader van Jim Levenstein speelde en in American Pie: Band Camp ook weer van de partij is?

STIFFLERS MOM'S MAILBOX Vergeet je adres gegevens niet en veel Succes!

Over de uitslag van de prijsvraag kan niet worden gecorrespondeerd. Inzendingen zonder volledige adresgegevens worden niet geaccepteerd. Winnaars krijgen per e-mail bericht. De prijsvraag is toegankelijk voor bezoekers in de Benelux en je mag maar 1 keer meedoen, overige inzendingen worden niet meegeteld. Medewerkers van Gamer.nl en Universal Pictures Benelux zijn uitgesloten van deelname. Inzendingen op en na 16 januari 2006 zullen helaas komen te vervallen.

Film © 2005 Universal Studios. All Rights Reserved. Design © 2005 Universal Studios. All Rights Reserved.