Om te vieren dat we alweer ons 25000ste nieuwsbericht hebben mogen plaatsen, besloten we het een geschikt moment om onze bezoekers in de feestvreugde deel te laten nemen. Want zonder deze bezoekers hadden wij nooit de motivatie gehad om tot dit geweldige aantal te komen. Daarom hebben we besloten in samenwerking met Atari een prijsvraag uit te schrijven waarin 5 pakketten met elk 5 recentie Atari titels te winnen zijn!

Atari stelt de volgende 5 pakketen met de volgende 5 games besschikbaar:

Sid Meier's Pirates! (PC)

Rollercoaster Tycoon 3 (PC)

Dragonball Z Budokai 3 (PS2)

Sonic Mega Collection (Xbox)

Football Manager (PC)

Maar wat moet je doen om voor deze prijs in aanmerking te komen? Wel simpel: je hoeft slechts de volgende drie vragen te beantwoorden. Hiervoor zal je wel moeten spitten in de archieven van Gamer.nl:

1: Waar ging het allereerste nieuwtje van Gamer.nl over? 2: Welke score kreeg Sid Meier's Pirates op Gamer.nl? 3: Op welke datum maakten we de definitieve naamsverandering van Infogrames in Atari bekend?

Stuur het antwoord op de vragen, samen met je naam en adres, naar ons toe door op onderstaande link te klikken.

Hiep-Hiep Hoera Mailbox

Over de uitslag van de prijsvraag kan niet worden gecorrespondeerd. De prijsvraag is toegankelijk voor de gehele Benelux. Inzendingen zonder volledige adresgegevens worden niet geaccepteerd. Je mag maar één keer meedoen, overige inzendingen worden niet meegeteld. Medewerkers van Gamer.nl en Atari, zijn uitgesloten van deelname. Inzendingen op en na 31 januari 2005 zullen helaas vervallen.