De huisregels van Gamer.nl

De huisregels van Gamer.nl

Een warm welkom voor iedereen

Welkom op Gamer.nl! Als een van de oudste gamewebsites van Nederland en een community van honderduizenden leden nemen we videogames serieus. Dat doen we met liefde, plezier en passie – en daar horen een aantal simpele huisregels bij.

1.       Ga op een respectvolle manier met elkaar om. Videogames zijn onze grootste passie, en we willen Gamer.nl een gezellige, veilige plek voor iedereen houden. Discriminatie, racisme, homofobie, transfobie en elke andere vorm van giftig of beledigend gedrag – sarcastisch, verpakt in een haatdragende ‘mening’ of impliciet geformuleerd – is niet toegestaan.

Gebruik daarbij je verstand en houd een goede sfeer in het achterhoofd. Zit je middenin een verhitte discussie, dan is het misschien verstandig om je reactie nog een keer na te lezen.

2.       Blijf on-topic. Goede discussies kunnen natuurlijk een zijweg inslaan, maar het uitlokken van andere leden, anderen persoonlijk aanvallen of meerdere keren terugkomen op irrelevante onderwerpen is niet nodig.

3.       Plaats geen zelfpromotie of reclame. Links naar eigen (web)winkels, producten, diensten of platforms om geld te verdienen of gebruikers te werven. Ook het promoten van of anderen aanzetten tot het gebruik van illegale producten of diensten is niet toegestaan.

4.       De redactie van Gamer.nl stelt de regels op en hanteert deze naar eigen inzicht. Mocht je het niet eens zijn met een beslissing, dan kun je natuurlijk altijd op een respectvolle manier een van onze redacteuren benaderen via DM of redactie@gamer.nl.

5.       Elke Gamer.nl-gebruiker gaat akkoord met de regels. Bij het aanmaken van een account op Gamer.nl ga je akkoord met bovenstaande regels. Wil je meer weten over rechten en privacy? Bekijk dan onze algemene voorwaarden.

6.       Het overtreden van de huisregels resulteert in het verwijderen van een reactie, een waarschuwing of een (tijdelijke) ban van de website. Reageren met een nieuw dan wel bestaand account is niet toegestaan. 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou