Weer in de ban van Elden Ring en de terugkeer van Jet Set Radio - Weekoverzicht

Weer in de ban van Elden Ring en de terugkeer van Jet Set Radio - Weekoverzicht

En wordt de bibliotheek van de PlayStation 5 uitgebreid?

De week nadert het einde maar er is weer veel gebeurd in de industrie. Elden Ring heeft nog steeds een ijzersterke grip maar we konden ook een uurtje proeven van Astro Bot. Daarover en meer lees je in dit weekoverzicht.

Nieuws

Beelden van een Jet Set Radio-remake online verschenen

Er zijn op internet beelden van een vroege versie van een Jet Set Radio-remake online gedeeld. Het gaat om zowel screenshots als een video met gameplaybeelden. Daarmee lijkt zo goed als bevestigd dat Sega aan een remake van de cultgame Jet Set Radio werkt.

Jet Set Radio Future

Gerucht: Sony werkt aan PlayStation 3-emulatie voor PS5

Sony zou intern werken aan PlayStation 3-emulatie voor PlayStation 5-consoles. Dat claimen zowel Nick Baker van XboxEra als Jeff Grubb van Giant Bomb. Wie weet kunnen we straks dus eindelijk Metal Gear Solid 4 weer spelen.

Metal Gear Solid 4

Gesloten bèta Marvel Rivals gaat in juli van start

De gesloten bèta van Marvel Rivals begint op 24 juli. De bèta loopt op 5 augustus af. Mensen kunnen zich inschrijven om kans te maken mee te doen op pc en console.

Marvel Rivals

Patent toont hoe Xbox-streamingapparaat eruit had komen te zien

Een patent toont hoe het Xbox-streamingapparaat waar Microsoft aan werkte er mogelijk uit zag.

Project Keystone

Elden Ring-uitbreiding Shadow of the Erdtree vijf miljoen keer verkocht

Shadow of the Erdtree, de eerste en vooralsnog enige uitbreiding voor Elden Ring, is in drie dagen tijd vijf miljoen keer verkocht, zo hebben Bandai Namco en FromSoftware aangekondigd.

Elden Ring

Achtergrond

Zo word je goed in het spelen van FromSoftware-games

Met de pas uitgekomen Elden Ring-uitbreiding Shadow of the Erdtree zijn er tal van spelers die met een schuin oog weer naar de uitdagende open spelwereld van FromSoftware kijken, om vervolgens de vraag te stellen: “is dat niet te moeilijk voor mij?” Luuk verteld in deze gids precies hoe ook jij de souls-games de baas kan worden.

Elden Ring

Preview: Dragon Quest 3 HD-2D Remake zit bomvol nostalgie

Het is alweer 36 jaar geleden dat Dragon Quest 3, tevens het laatste deel van de Erdrick-trilogie binnen de franchise, op de markt kwam. Meer dan drie decennia later komt Square Enix met een prachtige HD-2D-versie van de geliefde jrpg-game, maar wat kunnen we daarvan verwachten?

Dragon Quest 3 HD-2D

Nee, jij speelt Elden Ring verkeerd

Kun je Elden Ring verkeerd spelen? Die vraag houdt me weer bezig sinds de release van langverwachte uitbreiding, Shadow of the Erdtree. Ontwikkelaar FromSoftware, tegen wil en dank berucht om hoe uitdagend zijn games zijn, kreeg meermaals het verwijt dat de dlc te moeilijk was. Marcel doet hierover zijn duit in het zakje.

Elden Ring: Shadow of the Erdtree

Preview: Astro Bot is veel meer dan een viering van PlayStation

Je kunt de Gamer.nl-redactie verdelen in twee kampen: zij die Astro’s Playroom beschouwen als een volwaardige game, en zij die het afdoen als een techdemo. Gelukkig maakt Sony’s aankomende platformer dat debat irrelevant. Astro Bot is per definitie een volwaardige PlayStation-titel, maar tegelijkertijd ook zoveel meer. 

Astro Bot

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ze moeten eens stoppen met die remakes

0

Aanbevolen voor jou