Gevangenisstraf voor een Zelda-fan en de beste voetbalgames van dit moment - Weekoverzicht

Gevangenisstraf voor een Zelda-fan en de beste voetbalgames van dit moment - Weekoverzicht

En de Horizon-serie op Netflix zou geannuleerd zijn?

Het einde van de week is in zicht, dus tijd voor een terugblik op het gamenieuws van de afgelopen dagen. Een Zelda-fan krijgt een gevangenisstraf voor het dragen van een Master Sword-replica, daarnaast hebben we de beste voetbalgames voor je op een rij gezet. Dit en meer lees je in het weekoverzicht.

Nieuws

Verdachte van bedreigingen rondom Nintendo Live bekent schuld

De 27-jarige man die verdacht werd voor het bedreigen van potentiële werknemers en bezoekers van het geannuleerde Nintendo Live-evenement heeft schuld bekend.

Mario Vs Donkey Kong

Grand Theft Auto- en Red Dead Redemption-memorabilia in Schots museum te zien

Rockstar North heeft diverse memorabilia gerelateerd aan de Grand Theft Auto- en Red Dead Redemption-franchises uitgeleend aan het Nationale Schotse Museum.

GTA Redux

Horizon-serie op Netflix zou geannuleerd zijn

De televisieserie gebaseerd op de Horizon-reeks die op Netflix zou verschijnen, zou geannuleerd zijn. Dat claimt Rolling Stone in een artikel over giftig gedrag op de werkvloer door The Umbrella Academy-showrunner Steve Blackman. Een van zijn projecten is de aankomende Horizon-serie, en die serie zou volgens het artikel nu dus geannuleerd zijn.

Horizon Zero Dawn

Zelda-fan krijgt gevangenisstraf voor dragen van Master Sword-replica

Een fan van The Legend of Zelda heeft een gevangenisstraf van vier maanden opgelegd gekregen omdat hij publiekelijk een replica van de Master Sword droeg.

Zelda Link's Awakening

Ketting uit Grand Theft Auto 6-trailer verschijnt plotseling in GTA Online

Oplettende spelers van GTA Online, de online modus van Grand Theft Auto 5, hebben een halsketting uit de trailer van het aankomende Grand Theft Auto 6 gespot in de game.

GTA 6

Achtergrond

De vijf beste voetbalgames van het moment

De kans is groot dat je dit leest door het EK voetbal. Wellicht is Nederland al uitgeschakeld en zoek je nu iets om je kater mee weg te spoelen… Hoe dan ook bieden voetbalgames in zo’n geval een uitstekend alternatief. Maar welke games zijn net zo beautiful als de beautiful game zelf? Wij zochten het voor je uit.

EA Sports FC 24

Dr. Disrespect: alles over de controverses rondom de streamer

Een zwarte pruik, een flitsende zonnebril, een kogelwerend vest en vooral een grote mond. Meer had Dr. Disrespect niet nodig om miljoenen fans voor zich te winnen en rijk te worden van zijn streamingavonturen.

dr disrespect

De gamereleases van juli

Deze maand hebben Formule 1-fans een nieuwe managementgame om naar uit te kijken, terwijl er vroeg in de maand al twee veelbelovende games gratis en voor niets verschijnen. Mocht het buiten te warm worden in juli, dan kun je je met de volgende games binnen vermaken.

The First Descendant

Kom stage lopen bij Gamer.nl!

Gamer.nl is op zoek naar enthousiaste stagiair(e)s met een passie voor games en de industrie. Heb je binnenkort een stageplek nodig? Stuur ons vooral een mail!

Gamer.nl
Grand Theft Auto 5

Grand Theft Auto 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

EA Sports FC24

EA Sports FC24 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou