Cast van Baldur's Gate 3 gezien op Twitchcon - Afgelopen Weekend

Cast van Baldur's Gate 3 gezien op Twitchcon - Afgelopen Weekend

En nog steeds Elden Ring

De week is weer begonnen en we gaan weer aan de slag, maar de redactie van Gamer.nl heeft dit weekend niet stilgezeten. Dit is wat wij hebben gespeeld, gekeken en gelezen.

Jacco Peek

Ik had (weer) een lang weekend, dus genoeg tijd gehad om dingen te doen! Een van de leukste dingen was de HKU Exposure bezoeken om de game van mijn broer te spelen. Uiteraard had ik als gratis playtester natuurlijk al veel gezien, maar een game zo loslaten voor het publiek is altijd spannend. De officiële aankondiging laat ik trouwens aan hem, maar ik denk dat sommigen al een beetje kunnen raden welke game het wordt.

Ook speelde ik heel wat Mario Party en werd ik keer op keer genaaid door de cpu en ging ik naar A Quiet Place: Day One. Had van die laatste nooit een film gezien, maar werd prettig verrast door de insteek van de film. Waar je wellicht een actiespektakel verwacht, geeft de situatie van de hoofdpersoon een interessante draai aan de hele Apocalyps.

Super Mario Party

Erik Nusselder

Je raadt het nooit, maar ik heb vooral Elden Ring gespeeld. Misschien ken je het wel. Shadow of the Erdtree is oprecht een van de beste dingen die ik ooit heb gespeeld. Het is zo goed, dat het bijna niet lukt om door te spelen vanwege keuzestress: elke kant op zie ik iets interessants dat ik wil ontdekken. Dan ga ik eerst maar een simpel ogende ruïne verkennen, maar daar stuit ik op een geheim paadje en voor ik het weet zit ik in een dorp of loop ik per ongeluk richting een groot kasteel. Het is allemaal HEEL GOED en dat is supervervelend, want als alles goed is, dan wil ik alles zien en dat kan bijna niet. Vandaar dus ook dat mijn antwoord in deze rubriek volgende week waarschijnlijk weer Elden Ring is.

Elden Ring Shadow of the Erdtree

Dunke van Boekel

No rest for the wicked, en dan bedoel ik niet de game die ik nog steeds verder wil spelen. Nee, na het vorige weekend op Comic Con gespendeerd te hebben was ik dit weekend te vinden in Rotterdam voor Twitchcon. Alleen de zondag en dat is prima, want als casual fan van een aantal streamers zijn er vooral dingen te beleven die ik als "wel leuk" zou begrepen. De community meet-up was wel het absolute hoogtepunt, maar een aantal leden van de Baldur's Gate 3-cast zien spreken mag er ook wezen! De voice actors van de Narrator, Gale, Jaheira, Wyll en Halsin waren aanwezig, en het was ontzettend tof om hen te horen praten over het process achter het maken van het spel. Vier uur in de booth voor romantische scénes, de fan-reacties en mo-cap werden behandeld, en het was genieten.

De D&D-sessie werd door mijn evenement verplaatst naar zaterdag, en het tempo loopt op. Op een zwevend eiland zoekt onze party naar drie magische wapens om de tyrannieke Lord of the Skies te verslaan, en die guy is echt een droeftoeter van jewelste. We hebben nu twee van de drie wapens, en volgende week is die van mij aan de beurt, ik ben erg benieuwd! Veel tijd voor het spelen van spelletjes was er dus niet, maar ik heb nog een klein uurtje in Metroid Dread gespendeerd. Die speel ik ergens in de komende week wel uit denk ik, wat bijna jammer is gezien het plezier dat ik eruit haal.

Cast van Baldur's Gate 3 gezien op Twitchcon - Afgelopen Weekend-AVu-jQZYRZOdnQFRz6HgKA

Marcel Vroegrijk

Elden Ring, o, Elden Ring. Het probleem met Elden Ring spelen is dat je op een gegeven moment geen Elden Ring meer kunt spelen, omdat je al zoveel Elden Ring hebt gespeeld. Je zou natuurlijk opnieuw Elden Ring kunnen spelen, maar je hebt dan net al Elden Ring gespeeld. Maar als je net Elden Ring hebt gespeeld, kun je ook niet echt andere games spelen. Want die games zijn geen Elden Ring. Daarom heb ik toch maar weer Elden Ring gespeeld dit weekend.

Elden Ring: Shadow of the Erdtree

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou