Vriess

 • SuperDre heeft gereageerd op je bericht:

  @SuperDre
  Een goeie regisseur. Oh, je had het over Uwe Bol?
  :D

  @Vriess Nou, moet je eerlijk zeggen dat ik het nog helemaal niet zo'n gek idee zou vinden.. Maar als ik de film dan ga kijken zet ik mijn verwachting op nul..
  Ik vermaak me goed met veel van Uwe Boll zijn films, maar ik verwacht dan ook helemaal niets. Postal bv is gewoon geweldig, en de 1ste Rampage is gewoon goed (heb de opvolgende nog niet gezien), Farcry heb ik me ook nog wel mee vermaakt, zelfs House of the dead was vermakend (had alleen echt geen reet te maken met de game), maar dat vind ik dus eigenlijk met zijn meeste films dus.
  Nee als ik het over een goeie (actie/avonturen) regisseur heb, dan heb ik het over bv Stephen Sommers (Jungle book, Deep Rising, The Mummy, Van Helsing, GI Joe, Odd Thomas), die man weet echt het tempo hoog te houden en de actie vloeiend..
  Maar je kunt dus 2 kanten uit gaan met Doom, of de serieuze kant, of de campy/avonturen kant..

  bij het artikel Nieuwe Doom-film in de maak

 • Vriess heeft een reactie geplaatst

  bij het artikel Gerucht: Cyberpunk 2077 komt dit jaar nog uit

 • Vriess heeft gereageerd op een bericht van SuperDre :

  Met de correcte regisseur en minstens een R-rating kan het zeker een vermakelijke popcorn film worden. En een hele goeie regisseur/productie team kan er zeker wel een hele goeie film van maken. Maar ik ben al blij als ze er een vermakelijke film van maken.

  @SuperDre
  Een goeie regisseur. Oh, je had het over Uwe Bol?
  :D

  bij het artikel Nieuwe Doom-film in de maak

 • Vriess heeft een reactie geplaatst

  bij het artikel Welke controller is jouw ultieme favoriet?

 • armilo-theus heeft gereageerd op je bericht:

  Ik heb voor Nintendo gestemd. Ze zijn echt op dreef met de enorme hoeveelheid spellen die er voor de Switch uitkomen. Ik vind het niet eens erg dat grootste deel alleen indies en ports zijn. Ik weet zeker dat er nog enorm veel nieuwe aankondigingen komen.

  Ik had ook op Sony kunnen stemmen want ik denk dat ze de PS5 gaan aankondigen voor 2019. Alleen al met die aankondiging zouden ze de show kunnen stelen. Ik wil ook meer zien van The last of Us 2 en weten wanneer die uit komt.

  Van Ubisoft verwacht ik bijna nooit echt veel maar toch is er elk jaar is er toch wel iets nieuws waarvan ik enthousiast wordt.

  Bethesda's presentatie van vorig jaar viel tegen. Ze moeten nu echt balls to the wall gaan en echt iets nieuws laten zien. Nee, ik verwacht geen TESVI of Fallout 5. Ik hoop wel op "Starfield".

  Van wie ik het minste verwacht zijn Microsoft en EA. Van Microsoft omdat ze de weg een beetje kwijt zijn. Phil Spencer is een toffe peer, maar ik snap niet waarom hij niet zorgt voor meer exclusieve titels. Van EA verwacht ik alleen maar overdreven marketing geblaat en titels die mij persoonlijk niet interesseren. Alles wat hun aanraken veranderd toch in shit.

  @Vriess Precies dit ja.

  bij het artikel Van welke uitgever verwacht jij het meest tijdens E3 2018?

 • Vriess heeft een reactie geplaatst

  bij het artikel Van welke uitgever verwacht jij het meest tijdens E3 2018?

 • Vriess heeft een reactie geplaatst

  bij het artikel Voor wie is de C64 Mini?

 • Vriess heeft een reactie geplaatst

  bij het artikel Zit jij te wachten op meer mini-consoles?

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord