Game info

Just Cause 2

Just Cause 2 vervolgt de spectaculaire actie van het eerste deel, met wederom voormalig CIA-agent Rico Rodriguez in de hoofdrol. Zijn voormalige baas en mentor, Tom Sheldon, is er vandoor gegaan met een aantal miljoenen van de overheid en Rico wordt verzocht hem op te sporen en te elimineren. Ditmaal speelt het verhaal zich af op, rondom en boven het zonnige Zuid-Amerikaanse eiland Panau. Dit vrij begaanbare eiland ter grootte van wel duizend vierkante kilometer, is jouw speeltuin. Je kunt gaan en staan waar je wilt en met behulp van je parachute en verschillende voer-, vaar- en vliegtuigen beweeg je je eenvoudig van de ene plek naar de andere. Over Panau verspreid liggen meer dan driehonderd nederzettingen en zijn meer dan zestig verschillende missies te vinden om je in uit te leven. Met behulp van je grijphaak slinger je van hot naar her en kun je tevens vijanden vastgrijpen naar je toe trekken, de lucht in slingeren enzovoorts.

Nieuwste review

Just Cause 2 is de ultieme overzetting van een slappe actiefilm vol ontploffingen en ongeloofwaardige stunts naar een game. De actie van deze free-roaming game is ongekend spectaculair dankzij de toevoeging van de multifunctionele grijphaak en speelt zich af op het prachtige, gigantische eiland Panau. De paar minpuntjes kunnen de pret absoluut niet drukken.

8
Score
80
Score: 80
  • Pluspunten
  • Gigantisch grote en afwisselende spelwereld, veel spektakel en gestunt met multifunctionele grijphaak, fantastische graphics
  • Minpunten
  • Belabberd verhaal en dito voice acting, balans soms een beetje zoek

Artikelen

Screenshots