Waarom word ik niet meer weggeblazen door games, waarom speel ik alleen nog maar oude games en waarom geniet ik niet meer intens van een game? Ben ik de enige die zichzelf dit afvraagt?

De laatste keer dat ik echt werd weggeblazen door een game was denk ik Assassins Creed II. Ik heb zo intens genoten van die game en hem helemaal plat gespeeld, brotherhood was daarom voor mij ook een teleurstelling.. Misschien ben ik game moe, en als ik game moe ben ben ik ook vooral shooter moe. Battlefield 3 zou me uren moeten gaan vermaken, maar dat heeft het niet gedaan. Het voelt voor mij niet goed en ziet er te realistisch uit voor mijn game ervaring. Veel gamers zullen hier heel anders over denken.

De games die ik nu speel zijn een aantal jaar oud en speel ik met vrienden online. De game waar ik op dit moment het meeste plezier uit haal komt uit 1999 en heet worms Armageddon. Worms levert de meest memorabele avonden op en keer op keer word ik verrast hoe veel plezier en hoe veel verassingen je uit die game kan halen. De andere game is CoH Tales of Valor. Ik denk dat ik niet hoef te vertellen hoe goed die RTS is.. Maar zal CoH 2 me zo gaan verassen als games vroeger deden? ik denk het niet , maar ik hoop dat 2013 dan toch HET jaar weer word!

Gaat Assassins Creed III, Hitman of Call of Duty Black Ops 2 ons weer eens ouderwets wegblazen? Wat denken jullie? Ik denk persoonlijk dat ik volgend jaar met precies hetzelfde gevoel zit en me af vraag of Assassins Creed Connor's Secrets of CoD Modern Warfare Reloaded me zullen verassen.. helaas..

-Dit was m' n eerste artikel volledig geschreven uit de emotie waar ik vandaag in zat. Don't go to hard on me  ;) -