Campagne

 In Men of War heb je 4 campagnes: een Russische, Amerikaanse, Duitse en een bonus campagne waarin je met alle 3 de landen los staande missies uitvoert. De campagne bestaat uit 23 gevarieerde missies die je vele uren bezig zullen houden. Niet alleen door de pittige al maar ook door de herspeelbaarheid. Een missie op easy verschilt enorm met hard door verschillende factoren deze zijn dat je eenheden niet alleen zwakker zijn nee de vijanden beschikt nu ook over zwaarder materiaal. Een voorbeeldje: je vecht met de russen tegen de duitsers om een heuvel die uitzicht heeft op een dorpje dat je ook moet veroveren. Je begint deze missie op easy met 10 soldaten en een t-34 dan vecht je tegen slechts 2 zware ani-tank kanonnen maar op hard heb je slechts 1 zeer licht tankje en hebben de duitsers in dat dorp een heuse Jagdtiger erbij gekregen zie je daar maar uit te redden!

Multiplayer

Als je de campagne hebt uitgespeeld wacht je nog de weergaloze multiplayer. Meestal is de multiplayer in de standaard rts game het buitenbeentje maar in MoW is dit zeker niet zo! Er zijn vele modi zoals: combat, capture the flag, free for all en frontline. De multiplayer is gebasseerd op het reinforcements principe: je roept versterkingen op met de punten die je om de zoveel minuten binnenkrijgt dan kies je de troepen die je wilt en dan kan je beginnen! de leukste maar ook de langst durende van de modi is forntline hierin zet je een sterke verdedigingsline met mijnen, prikkeldraad en tank traps en dan moet je proberen 30 minuten lang stand te houden zie dat maar vol te houden!

Direct fire

Het speciale aan MoW is dat je je soldaten en tanks zelf kunt besturen: je houdt ctrl ingedrukt en dan kun je met een soldaat lopen en schieten als in een shooter. Het leuke is dat je dit in single en multiplayer kunt doen. Maar het is wel aangeraden niet al te vaak direct-fire te gebruiken want de minuten die je in een enkel soldaatje investeert kun je niet gebruiken om op je main-army te letten.

Tot slot

zoals je leest kun je je met men of war vele uren vermaken. Het mooie is dat je deze game voor een prikje ( 12,99 ) op steam kunt ophalen zeker een aanrader!

Dit was mijn eerste blog-post ik hoop dat je er iets aan hebt gehad en als je spellingsfouten ziet of me wilt verbeteren doe dat dan bijde reacties.

Stan