"Ja maar dan loopt een website zn inkomsten mis" met deze opmerking heb ik geen medeleven of iets in die richting. Wanneer ik geen spam wil zien dan gebruik ik daar opties voor, wees blij dat ik uberhaubt nog op je site kom. Want waarom zou ik iets accepteren waarin ik me stoor? Omdat iemand anders er dan wat aan kan verdienen? Dat is in mijn ogen geen goeie reden.

Ook Gamer.nl heeft banners en popups, deze zie ik gelukkig niet meer. Maar sinds kort hebben ze nog een leuk truukje uitgehaald. Reclame posts waar je niet op kan reageren. Spam in de vorm van een artikel. Je hoeft er niet op te klikken, dus het is heel makkelijk te negeren.

Een ander puntje waar ze nieuw mee zijn: email :D
De eerste vorm van spam, een hoop ongevraagde zooi in je mailbox. Ik moet eerlijk zijn, ik heb nog niet bij mijn account gegevens gekeken naar mijn email gegevens. Ik heb wel het gevoel dat dit de prijs is die we betalen voor prijsvragen.

Maar dit alles zijn wel 4 verschillende vormen van spam/reclame. Middelen om ons trouwe bezoekers geld van af te troggelen. Zelf ben ik er geen slachtoffer van en ben ook niet vatbaar voor reclame. Toch wil ik iedereen waarschuwen om goed op te letten. Weet wat je doet met je geld, ook al is een aanbieding nog zo verleidelijk, als je het niet nodig hebt, dan heb je het niet nodig!