Dus ik blij en snel de pro controller voor de Wii kopen. Zag er alleen wel gek uit. Dacht dat er een kabel in zou zitten zodat er geen batterijen nodig zouden zijn. Alleen moet die kabel in een wiimote, dus helaas, nog steeds batterijen.

Daarna starte ik het spel op. want smashen met de nunchuck vond ik niet bepaald fijn. De pro controller ligt goed in de hand, maar is helaas niet perfect. Ik begon met spelen maar ik kon niet lopen met de + toets, dat waren de taunts. moest lopen met het linker stickje en dus ook daarna smashmoves uitvoeren.
Dat is dus het volgende punt, de controller zit te statisch in elkaar. je linkerhandvat staat te recht en dat heeft tot gevolg dat je ipv een smash of rennen naar links, naar linksboven springt. Misschien moet ik daaraan wennen, maar het verpeste mijn hele spel.

Toen dacht ik ineens, in opties kan je je controller aanpassen!
Dus ik snel daarheen, kan je alles aanpassen, behalve met welke toetsen je loopt -_-'....
Maar toch stiekem snel een kleine aanpassing gedaan, je special zit op B, maar ik druk voor mijn gevoel te snel op X, dus ipv dat X springen is, is dat nu ook een special.
Verder ga ik nog L1 aanpassen dat het geen shield is maar grab word, uit vroegere games gooide ik daar altijd items mee maar nu kan dat dus niet. maar met de aanpassing weer wel.

 

Even kort samengevat:
* mooie strakke controller in WiiU style.
* je kan niet lopen met de + toets
* linkerhandvat is te stijf, zorgt dat moves niet goed worden uitgevoerd.

Misschien moet ik er aan wennen, heb al een hele tijd niet gesmashed, maar de controller is minder dan wat ik er van had verwacht (met smashbros).