Ik ben dan ook al een tijd op zoek, maar ik hoor graag van jullie wat goed en niet te duur is... 

Mocht er iemand HINDABUILDING zijn die veel verstand van dit soort dingen heeft, nog een vraagje: ik bewerk video's die met een gewone iMa-webcam opgenomen zijn in iMovie. VInd het leuk te doen en het werkt goed. Nadeel: de kwaliteit na het te uploaden op YoutTube is vreselijk! Nu krijg ik vanwege mijn slagen een HD-videocamera, dus binnenkort zal ik hiermee gaan filmen. Nadeel: na deze te bewerken in iMovie en te uploaden zit ik met dezelfde crappy kwaliteit! Is er een programma voor Mac die uitgebreid video's kan bewerken en in HD uploaden op YouTube? Ik hoor het heel graag van jullie, en alvast bedankt!

P.S.: gebruik a.u.b. geen TE moeilijke termen; ben zeer geïnteresseerd in de wereld van de apparaten en mogelijkheden, maar weet er bij lange na niet alles over...