Geknutsel met puzzelstukjes

Echt overal haal ik dingen vandaan voor de website, vervolgens ga ik opzoek om meerdere componenten te koppelen. Soms is het gedaan in tien minuutjes, maar soms ben ik dagen bezig. En dan komt het mooie dat het eigenlijk niet is wat ik verwachte, en dan begint het weer van voor af aan!

Ik zelf heb nog wel meegewerkt in een computerzaak, maar dit is echt totaal iets anders. Computers bouwen geen probleem. Computers overklokken enz. geen probleem. Maar een website bouwen blijkt toch echt een ander vak.


De taal

Uiteraard heb ik met de scripttaal te maken, maar dat is voor jullie onbelangrijk. Bijna alle knutsel-werkjes(componenten) die ik van het internet heb gehaald zijn in het Engels. Om die in het Nederlands te vertalen is echt een gedoe. Regel voor regel en dat voor alle componenten. Omdat dit zoveel werk is was ik benieuwd of jullie het erg vinden als ik bepaalde dingen in het Engels laat? Het meeste vertaal ik natuurlijk wel. Maar kleine dingen laat ik zoals ze zijn.

Verder

Ik probeer jullie op de hoogte te houden, ik denk dat ik niet al te lang meer nodig heb. Af en toe is de website online dan test ik het voor offline gebruikers en of alles naar behoren werkt. Meld je dan a.u.b. nog niet aan. (toch snapgab?)

Ik ga weer verder!


Update

Ik ben beniewd of het membersysteem wel iets toevoegd? Zouden sommigen het kunnen bekijken? Gebruikersnaam 'Demo' wachtwoord 'Demo'.

http://www.gamemind.nl