Het idee

Eigenlijk is het idee vrij simpel. We ouwehoeren altijd over allerlei games hier op gamer.nl, maar het leek mij leuk om eens elkaar te ontmoeten en dan ... inderdaad, wat games te spelen! Xbox, Playstation, PC, het kan allemaal! Misschien dat het wel lastig wordt om iets te organiseren, maar desnoods kunnen we ook iets afspreken over Xbox Live/PSN of iets dergelijks?

Probleem

Het leek mij wel zo verstandig om het in de zomer te organiseren aangezien mensen dan doorgaans meer vrije tijd hebben, maar dat kan natuurlijk ook problemen opleveren. Ikzelf ga bijvoorbeeld deze middag nog op vakantie voor twee en een halve week en ik weet toevallig van Rick dat hij zondag voor drie weken weggaat. Als we niets in de zomerperiode kunnen vinden, heb ik er ook geen probleem mee om pas in een weekend in December af te spreken!

Interesse?

Het is misschien allemaal wat aan de vage kant nog, maar ik wilde dan ook allereerst even zien of er een beetje animo is. Dus, lijkt het jou leuk om met de community van gamer.nl af te spreken om je favoriete games te delen? Reageer dan hieronder of stuur me een PM (waarschijnlijk is het handiger om te reageren want dan kunnen anderen het ook zien)!